USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Байкери у Луцьку відкриють мотосезон

12 Квітня 2017 08:57
Відкриття нового байкерського мотосезону за традиціє стартує навесні. От і цього року байкери з усієї України, Польщі та Білорусі зберуться у Луцьку на Театральній площі 29 квітня о 14:00.

Крім урочистого проїзду вулицями міста, любителі байків зустрічаються ще й для того, щоб поспілкуватись між собою, розповісти про нові маршрути майбутніх подорожей та поділитись досвідом про обслуговування своїх байків.

Опісля усіх бажаючих кличуть на головну байкерську вечірку, яка відбудеться у ЛучеSк-пабі, вулиця Крилова 1. Початок заходу о 19:00, - повідомляють організатори заходу.

«Після тривалої зими, коли починає віяти теплий весняний вітер, природа прокидається. У цей час в серцях справжніх чоловіків пробуджується новий подих до пригод. І саме такими себе вважають вершники на сталевих конях, адже в кожному з них живе великий романтик, для яких дорога - сенс життя, пізнання істини, безмежні простори, відкриття незвіданих таємниць, створених Всевишнім, розуміння власної сутності», - йдеться у повідомленні

Організаторами заходу є всім відомий Волинський мотоклуб WINDSMC (Вітри).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus