USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Бельгія закрила в’їзд навіть для вакцинованих туристів з України

9 Листопада 2021 18:31
Бельгія офіційно виключила Україну з переліку держав, мешканцям яких дозволений в’їзд без «поважної мети» навіть за наявної вакцинації.

Про це, як повідомляє Європейська правда, свідчать дані прикордонної служби та центру інформування про перебіг пандемії.

Зокрема, сайт бельгійської федеральної служби у внутрішніх справах, що відповідальна також за прикордонні питання, більше не містить Україну у переліку держав, громадянам яких дозволений в’їзд у країну попри пандемічні обмеження. Федеральна служба не уточнює, коли та з якої причини Україна була видалена з цього переліку, але відомо, що у понеділок набрало чинності спільне рішення ЄС про переведення України у «червону зону».

Урядовий портал, присвячений пандемії, також прибрав Україну з переліку держав, щодо яких ЄС робить винятки з пандемічних обмежень, та теж перевів Україну до червоної зони.

Раніше Бельгія дозволяла в’їзд з метою відрядження, туризму тощо також іноземців з країн, що не входять до спільного «білого списку», якщо ці подорожуючі завершили курс вакцинації від коронавірусу вакцинами, дозволеними в ЄС. Однак віднедавна і ця можливість прибрана: наприкінці жовтня Бельгія оголосила, про початок четвертої хвилі епідемії та закрила в’їзд для туристів та подібних категорій подорожуючих, окрім тих, хто є у «білому списку» та не становить епідемічної безпеки.

Таким чином, зараз в’їзд до Бельгії з України дозволений лише за наявності «поважної причини», як-от для тих, хто працює, навчається у Бельгії, їде на лікування, для об’єднання родини тощо.

Як ми писали, Україну виключили із «зеленого списку» Євросоюзу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сталін Показати IP 9 Листопада 2021 21:04
Ай яй яй яй!! А що ,вакцини вколоті в Украіні не такі як тре,чи дурять нашого брата,ой як дурять! (((
Лучанин до Сталін Показати IP 10 Листопада 2021 01:24
Просто у розвинутих країнах здатні зрозуміти кілька простих фактів. Перше - ситуація з захворюваністю погіршується. Друге - українці в масі своїй чхати хотіли на елементарні перестороги і норми, та і до законослухняності їм далеко. Третє - сертифікати в Україні підробляються ледь не на кожному кроці, довіри відповідно до них немає. Зрозуміти і прийняти рішення з точки зору власної національної безпеки. Вони не особливо залежні від наших трудових мігрантів, можуть спокійно собі дозволити. Це в Україні кожен другий зараз - великий знавець Конституції та вірусолог в одній особі, мітинги збирає, і т.д. А там на ці мітинги і волання про порушення прав чхати хотіли, розвернуть на кордоні в напрямку "піше еротичне", і вали звідки приперся)
Берія до Сталін Показати IP 10 Листопада 2021 07:05
Чого вас дурити якщо ви самі давно дур…і :))) Там не дурні люди, бачать і розуміють скільки всього підробляють в Україні і що країна на другому місці по смертності від ковідли. Хто з такими буде мати справу? А ви і надалі розсусолюйте тут…

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus