USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Березовського звинувачують у державній зраді

2 Березня 2014 21:00
Генеральна прокуратура України розпочала кримінальне провадження по відношенню до відстороненого комадувача ВМС України Дениса Березовського.

Про це повідомила заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони Вікторія Сюмар під час брифінгу у неділю, пише Інтерфакс.

З її слів, кримінальне провадження розпочато за статтею 111 кримінального кодексу "державна зрада".

Як відомо, Командувач ВМС України Денис Березовський склав присягу на вірність "мешканцям АР Крим та міста Севастополя".

Березовський був відсторонений від займаної посади Ігорем Тенюхом ще вранці 2 березня - за наказ українським військовим частинам у Криму не чинити опору військам РФ і скласти зброю у разі блокування в/ч та містечок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
12345 Показати IP 2 Березня 2014 21:26
Вовремя предать это не предать это предвидеть. Фильм "Гараж" Гафт
Безсторонній Показати IP 2 Березня 2014 22:25
А з моменту призначення минула лише доба!!! Уявляєте, що він міг натворити, як би пробув на посаді довше......???? Крута булька по кадровому підбору командного складу такого рангу. Українські морські піхотинці не виконали наказ новопризначаного Березовського про складення зброї росіянам - молодці. Поки тримаються....
Анонім Показати IP 2 Березня 2014 23:39
Нелегітимно призначений президент диктатор турчинов видав нелегітимний наказ в криму єдина влада місцеві органи самоврядування до чого істеррика та ж ситуація як і на волині тільки там родають україну росії а тут сша
Анонім до Анонім Показати IP 3 Березня 2014 02:39
Абсолютно вірно. в.о. обраний меншістю громадян країни, а вірніше самим собою, а кримську владу підтримує більшість кримчан. Легитимність в них більша, тому їм і вирішувати як їм жити. А тим хто хоче "допомогти" кримчанам порада - розберіться спочатку в своїй хаті!
Анонімам Показати IP 3 Березня 2014 11:11
Жеаль вас вузьколобих дурнів ,але що поробиш такі дураки тоже є насвіті!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus