USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Без фахової освіти та досвіду роботи: кандидати на крісло керівника «АвтоПаркСервісу»

6 Березня 2017 17:18
Чотири кандидати, серед яких екс-очільник КП «АвтоПаркСервіс», претендують на керівництво підприємством, що організовує паркування на території Луцька.

Засідання комісії з організації та проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» відбулося 6 березня.

Як повідомила начальник управління кадрів міськради Віра Гудима, на посаду керівника КП претендують чотири особи. Цікаво, що документи жодного з претендентів не відповідають вимогам в частині наявності вищої освіти в галузі знань «транспорт». Також окремі кандидати не мають достатнього досвіду роботи на керівних посадах (не менше 3 років). За пропозицією першого заступника міського голови Тараса Яковлева усіх претендентів, попри невідповідність документів, допустили до участі в конкурсі.

Серед претендентів на посаду – Сергій Денисенко, 1981 року народження, з загальним досвідом роботи 14 років, з яких 3 роки на керівних посадах; Тарас Ковальчук, 1990 року народження, з відсутнім стажем роботи; Олександр Мартинюк, 1981 року народження, попередній керівник підприємства, з загальним стажем роботи 16 років (1 рік та 8 місяців на керівних посадах) та Олександр Форманюк, 1974 року народження, з загальним стажем роботи 3 роки.

Сергій Денисенко розповів, що, перебуваючи членом виконкому Луцької міськради, побачив, що підприємство може давати більше надходжень. З його слів, наразі у місті використовується надто мала кількість паркувальних місць, тож він пропонуватиме ввести в експлуатацію до 474 паркувальних місць, що, мовляв, значно збільшить надходження до бюджету. Також він обіцяв навести лад на авторинку, де буцімто є багато самозахоплених місць, які не використовуються для наповнення міського бюджету.

З його слів, у перший рік роботи на посаді він планував вдвічі підвищити надходження до міського бюджету, збільшивши кількість паркувальних місць. Також він планує залишатися членом виконкому, оскільки не вбачає конфлікту інтересів в поєднанні двох посад.
Наступний претендент Тарас Ковальчук презентував низку пропозицій щодо перспективного плану розвитку підприємства. Він зазначив, що наразі підприємство має низьку рентабельність через роздутий штат і відсутність контролю за надходженнями коштів від паркування та бронювання місць на авторинку. Він пропонував скоротити штат працівників, встановити контроль за договорами бронювання місць, налагодити роботу евакуатора. Залучені кошти канддат пропонує спрямовувати на купівлю паркувального обладнання, організувати мережу стоянок для таксі тощо.
Попри відсутність фахової освіти та досвіду роботи, кандидат впевнений, що його пропозиції покращать фінансове положення підприємства та вирішуватимуть проблеми, що виникають в діяльності «АвтоПаркСервісу».

Розповідаючи про перші кроки на посаді, він повідомив, що першою чергою наводитиме лад на авторинку. Зі слів кандидата, наразі до 25 числа кожного місяця не сплачують кошти за бронювання місць, а це величезні суми, які могли б надходити до бюджету. Пояснюючи відсутність досвіду роботи, Ковальчук зауважив, що наразі допомагає провадити бізнес батьку-підприємцеві, який працює у сфері торгівлі.

На запитання Тараса Яковлева, чому він, звільнившись з посади, знову вирішив на неї претендувати, Олександр Мартинюк пояснив, що повернутися його просили представники служб таксі, які просять довести до логічного завершення готову на 90% мережу стоянок таксі. Кандидат також повідомив, що підтримує ідею використання технічної смуги проспекту Волі після реконструкції для паркування автомобілів.
Останній серед претендентів на посаду Олександр Форманюк зазначив, що сильними сторонами «АвтоПаркСервісу» зараз є наявність великої кількості ділянок, відведених для організації парковок, механізм визначення переможців конкурсу на організацію паркування тощо. Серед слабких сторін – наявність незаконних парковок, мала кількість платних паркувальних місць, висока вартість паркоматів, необхідних для організації парковок. Серед його цілей на посаді – облаштування та введення в експлуатацію комунальних парковок на всіх досі не використаних ділянках, зокрема на вулицях Градний Узвіз, Винниченка, Ковельській та Глушець.

Зауважимо, що тепер члени комісії мають два робочі дні для ухвалення рішення щодо вибору переможця з-поміж чотирьох претендентів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 6 Березня 2017 17:41
на такий "СТОЛЬНИЙ ГРАД" як Луцьк утримувати підприємство Автопарксервіс економічно недоцільно. встановити паркомати у декількох місцях (ринки, центр міста) можна і без організації підприємства . контроль за паркуванням - муніципальною поліцією у поєднанні з відеонаглядом.
Анонім Показати IP 6 Березня 2017 18:10
авторинок золоте дно всі пруться туди))
Коля Коля Показати IP 6 Березня 2017 19:08
Авторинок..., ось де собака зарита.., там договори є тільки на 250 паркомісць.., а ще 250 іде в кишені чорним налом..., профільний заступник Григоренко.., неважко вгадати хто кришує.., і директор колишній влаштовує , тому що носить нал..., а нового.., потрібно посвячувати у всі незаконні справи і невідомо чи він погодиться, тому не дивуйтесь коли призначать колишніго директора, якому депутати висловили недовіру....
Лом Показати IP 6 Березня 2017 20:10
Невже в місті нема достойних людей, як всі ці піда...си надоїли, навіщо така країна, якщо є тільки л**но
курсант до Лом Показати IP 6 Березня 2017 22:01
по собі судиш бо дуже вже мабуть ти велике те л*йно
Анонім до курсант Показати IP 6 Березня 2017 23:07
ні, по л*йношен
Бамбула Показати IP 6 Березня 2017 21:47
Конкурс виграв радикал наш - Денисенко! Ха-хв-ха! Вчіться радікально рішати! А конкурси то таке... для показухи, лохів і ЗМІ.,..:))))) радикальна партія Ляшка рулить!
Мутний до Бамбула Показати IP 7 Березня 2017 12:22
партія "скотиняк", члени як і поводир правильної орієнтації - одні пі.....си.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus