USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.90
  • PLN 9.72 9.88

«Студент», АТОвець, екс-директор: хто хоче очолити «АвтоПаркСервіс»

23 Лютого 2017 19:00
Свої кандидатури на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» подали екс-директор цього КП, член виконкому і учасник АТО, чоловік без досвіду роботи та випускник херсонського вишу.

Відповідно до контракту, підприємство очолював Тарас Бас. Проте, він пішов на службу в ЗСУ, відтак, через пролонгацію контракту були змушені обрати нового директора на заміну Басу. Ним свого часу став Олександр Мартинюк. В кінці грудня 2016 року під час сесії міськради він заявив про бажання залишити посаду. До того ж, у нього й так завершився контракт.

Відповідно до п.4.2 Порядку проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад керівників підприємств, установ, організацій та закладів, що є у міській комунальній власності, оголосили конкурс на заміщення вакантної посади. Заявки подали четверо бажаючих.

Хто «мітить» у крісло

Мартинюк Олександр Миколайович – громадянин України, 1981 р.н., у 2006 році закінчив Міжрегіональну Академію управління персоналом і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство». Загальний стаж роботи понад 16 років, з них стаж роботи на керівних посадах понад 1 рік.

Саме він понад рік очолював «АвтоПаркСервіс», коли КП демонструвало «мінливу» результативність. За підсумками 9 місяців 2016 року підприємство заробило «чистими» 18,4 тисячі гривень.
Не додає «плюсів» особі директора й історія з луцьким «евакуратором Шредінгера», який то був, то не був. Спочатку для участі в торгах на його покупку не знайшлось кандидатів. Тоді купити евакуатор, аби потім здати за 16 тисяч гривень в місяць в оренду, запропонували в міськраді луцькому підприємцю Володимиру Пащенку. Після піврічної епопеї, евакуатор розпочав роботу 8 жовтня.
Проте згодом стало відомо, що евакуатор може піднімати далеко не всі автомобілі – джипи та навіть мікроавтобуси йому просто не під силу. Тому його просто виставили на продаж.

Не забули лучани і те, що свого часу Мартинюк відмовився надати інформацію щодо договорів, укладених з підприємством, посилаючись на таємницю персональних даних. Депутати таку позицію назвали зневагою.

Зрештою, на останній сесії 2016 року депутати визнали роботу підприємства незадовільною, а Мартинюк заявив, що хоче звільнитися. Мовляв, це рішення було його внутрішньою мотивацією.

Денисенко Сергій Вікторович – громадянин України, 1981 р.н., у 2004 році закінчив Тернопільську академію народного господарства і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Фінанси». Загальний стаж роботи - 10 років. Стаж роботи на керівних посадах відсутній.

Сергій Денисенко є членом виконкому Луцької міської ради – його ввели за поданням обласної спілки ветеранів АТО, адже він є колишнім військовослужбовцем 51 ОМБ. До останнього часу він працював майстром виробництва на підприємстві «Рута». Пройшов бойовий шлях: ДАП, Піски, Авдіївка, Дебальцеве, Іловайськ.


Ковальчук Тарас Володимирович – громадянин України, 1990 р.н., у 2012 році закінчив Волинський національний університет імені Лесі Українки і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Міжнародна інформація». Стаж роботи, в тому числі на керівних посадах, відсутній.

Жодних згадок в ЗМІ про Тараса Ковальчука знайти не вдалось. На його особистій сторінці в Фейсбуці, здебільшого, фото з відпочинку та сімейні знімки.


Форманюк Олександр Вікторович – громадянин України, 1974 р.н., у2009 році закінчив Херсонський державний технічний університет і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Технологія машинобудування». Загальний стаж роботи, в тому числі, на керівних посадах - понад 3 роки.

Єдина згадка про чоловіка у мережі – порожня сторінка в Фейсбуці. Зауважимо, що серед нечисельного переліку «друзів» Олександр Форманюка – активіст «Автомайдану Волині» Сергій Поха.


***

Останній термін подачі заявок завершився 17 лютого. Нині спеціальна конкурсна комісія оцінить кожного з кандидатів та обере того, хто очолить перспективне, враховуючи встановлення платних паркінгів у місті, підприємство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
? Показати IP 23 Лютого 2017 21:33
Мені по... хто буде ,але "був в АТО" ума не надає,
321 до ? Показати IP 24 Лютого 2017 02:13
Ти дибіл????
Укроп до 321 Показати IP 24 Лютого 2017 09:17
Він що може війну виграв? Немає чим хвалитись!
До Укропа Показати IP 24 Лютого 2017 09:51
Посвідчння ато це бренд на якому мають їхати все життя
Атошник Показати IP 25 Лютого 2017 11:46
Я згідний посвідчення це ще не все і кричати я АТОШНИК це також лишнє..
Лучанин Показати IP 27 Лютого 2017 20:44
Гіршого керівника як Мартинюк у підприємства ще не було. Цей в АТО ніколи не буде. Заховається за чужі спини. Що зверху скажуть те він зробить, ще й 100 раз прогнеться і чужі зали оближе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus