USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Без політичних шоу: адвокату Вусенко порадили виступати в суді, а не в міськраді

29 Червня 2017 11:05
Оскільки зала засідань міськради – не місце для «політичних шоу», надавати роз’яснення щодо поновлення на посаді секретаря міськради Юлії Вусенко її представниці порадили у суді.

Про це йшлося під час 26 сесії Луцької міськради 29 червня.

Слово просили надати представниці Юлії Вусенко адвокату Оксані Комарницькій для роз’яснення у справі про поновлення Юлії Вусенко на посаді секретаря міськради.

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук зауважив, що у справі поновлення її на посаді відбувалася позачергова сесія міськради, на яку не з’явилися ані Юлія Вусенко, ані депутати її фракції «Самопоміч». Він зауважив, що не вважає, що це питання може бути предметом розгляду під час сьогоднішньої сесії, адже тут «не місце для політичних шоу та театральних виступів». Пояснення, мовляв, потрібно надавати у залі суду, оскільки справа зараз перебуває на стадії апеляції.

Отже, за надання слова представниці Юлії Вусенко проголосували лише 13 депутатів, тож адвоката не заслуховували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus