USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Без віз» для ОДА виявився не безплатним

8 Червня 2017 20:02
Виконком Луцької міської ради відмовив облдержадміністрації у проханні безплатно розміщувати рекламу на білборді, оскільки це можливо лише для соціальної реклами. Втім, чітке дотримання правил виконкомом не сподобалося певним політсилам, які звинуватили членів виконавчого органу в зраді й прирівняли їх до російських лобістів.

Нагадаємо, 7-го червня на розгляд виконавчого комітету Луцької міськради винесли проект рішення про безплатне розміщення зовнішньої реклами з інформацією: «Без віз».

Тоді член виконкому Михайло Щур зауважив, що це не є соціальною рекламою, тому й немає сенсу давати дозвіл на її безплатне розміщення в місті.

«У мене є серйозний сумнів щодо соціального спрямування цього змісту. Відповідно, пропоную цей проект рішення не підтримувати», - наголосив Щур.

На тому, що безплатно розміщувати можна лише соціальну рекламу, наголосив і виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук.

«Якщо говорити про безплатне розміщення соціальної реклами, то, перш за все, варто розуміти, що саме є соціальною рекламою. А це популяризація культурно-мистецьких заходів, ідей, спортивних подій, здорового способу життя тощо. Що означає реклама «без віз» і для чого її безплатно розміщувати?! Бо ж що ми нею досягнемо, що популяризуємо, що важливе хочемо донести лучанам?! Безвізовий режим вже прийнятий, тому розміщення цієї інформації - це констатація того, що вже відбулося», - наголосив виконувач повноважень Луцького міського голови.

З його слів, міська рада підтримує напрямок євроінтеграції та успішно ним рухається. Луцьк, каже, є містом із європейським вектором розвитку.

«Нещодавно ми отримали третю із чотирьох можливих нагород від Парламентської Асамблеї Ради Європи «Щит Честі». Тому, я вважаю, що в цьому напрямку ми й будемо рухатися далі», - зауважив секретар Луцької міської ради, виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук.

Відповідно виконком не підтримав пропозицію безплатного розміщення реклами, де зображено закордонний паспорт та два слова «без віз».

Втім, відмова підтримати звернення ОДА, яку очолює ставленик Президента України Володимир Гунчик, обурило партійних колег. Очільник обласного осередку партії БПП «Солідарність» Роман Романюк розкритикував виконком у соцмережі.

Він звинуватив Луцьку міську раду у зміні європейського вектору розвитку.

«Вчора виконком міської ради прийняв рішення, яке здивувало ледь не всю Україну. А сьогодні в обласному центрі Волині, європейскому регіоні, вирішують, що безвіз - не важливий. Вважаю таке рішення виконкому - ганебним!...», - написав політик.
До критики в соцмережах приєднався й помічник нардепа Степана Івахіва від «Волі народу» Денис П’ятигорець, який прирівняв волинян до російських політиків.


ЧИТАТИ ЩЕ: ЩО ЛУЧАНИ ДУМАЮТЬ ПРО БЕЗВІЗ? ВІДЕООПИТУВАННЯ. ВІДЕО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 8 Червня 2017 20:28
як би то помякше виразитись. зрозуміле бажання ПОПа і К за рахунок лучан попіаритись. кому реально потрібна ця реклама і з якого дива вона соціальна ? чомусь БПП і К не дуже сильно рекламують свої успіхи у сфері соціальної політики з тієї простої причини, що їх немає, а рекламувати гіганські зарплати чинуш на фоні загальних злиднів якось аж невдобно. вважаю, що волинські прихильники ПОПа і БПП не дуже збідніють, якщо скинуться на політичну агітацію своїх патронів з печерських пагорбів. а без віз - це скоріше заслуга терплячих європейських політиків, а не київської шарашкіної контори, яка перебуває при владі
123 Показати IP 8 Червня 2017 21:25
БПП і компанія впевнено крокують в ср... Таким маршем недавно йшла партія регіонів.
Адвокат. Показати IP 8 Червня 2017 22:04
Хай ці п"ятигорці поїдуть в народ, на периферію. Там їм скажуть про цю безвіз-рекламу. Мало не покажеця:) "- Получили ми "безвіз", І поїдемо до Піз. А ще в Краків і ЛондОн, Бо в нас президент.. толковий."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus