USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Без віз у ЄС в'їхали майже 10 тисяч українців

16 Червня 2017 09:47
З початку дії безвізового режиму між Україною і Євросоюзом кордон перетнули майже 315 тисяч українців. Про це інформують у Держприкордонслужбі.

Під час подорожі 63 тисячі наших співвітчизників використовували біометричні паспорти. З них 8690 українців скористалися саме перевагами безвізового режиму і перетинали кордон, маючи тільки біометричний паспорт, - повідомляють прикордонники.

При цьому 1950 громадян, а це 22%, прямували за кордон авіаційним транспортом. Решта користувалися залізницею або перетинали кордон в автомобільних пунктах пропуску на кордоні з ЄС, більшість з яких на кордоні з Польщею.

Зазначається, що з початку впровадження безвізового в перетині кордону відмовлено 16 громадянам України, переважно через порушення міграційного законодавства країни ЄС під час попереднього перебування.

Нагадаємо, 11 червня набуло чинності рішення Ради Європейського Союзу про запровадження безвізового режиму для короткострокових поїздок громадян України до 30 країн Євросоюзу та Шенгенської зони.

Як повідомлялося, станом на 13 червня майже 3000 українців скористалися безвізом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus