USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Без закону, без права, без честі», - лучанка біля стін УМВС

2 Травня 2014 14:17
Першотравневі свята не обійшлись і без акцій протесту, хоч навіть й в одному обличчі. Так, луцька вчителька, яка стверджує, що сусід-міліціонер хоче вигнати її із власної квартири, вийшла до приміщення УМВС Волині із плакатом та гучними заявами.

Зі слів лучанки пані Лариси, її сусіди високого міліцейського чину все ще нібито хочуть виселити її із власної «нажитої кров’ю і потом квартири», що на вулиці Винниченка у Луцьку.

Жінка досі впевнена, що газом, який правоохоронці нібито використовують для розгону мітингувальників та демонстрантів, сусіди хочуть її навмисне отруїти.
Як пояснила лучанка, тяганина триває уже понад три роки. Їй навіть доводилось «примусово лікуватись» у психлікарні, хоча, на перший погляд, можна зробити висновок, що жінка – цілком адекватна. Наразі вона переймається за безпеку власного життя й стверджує, що «з нею розправляється влада».

.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
гусь Показати IP 2 Травня 2014 15:08
ой знайоме лице. я колись знімала у неї квартиру. лариса страждає на психічні розлади здоров'я. шизофринія чи як там діагноз не пам'ятаю. смішна вчителька. речі квартирантів викидує через балкон 4-го поверху. дійсно хвора на голову.
Крук до гусь Показати IP 2 Травня 2014 15:40
Не зарікайся, ніхто не знає що тебе чекає...
анонім Показати IP 2 Травня 2014 15:09
коментар було видалено
Люда Показати IP 2 Травня 2014 15:23
коментар було видалено
Анонім Показати IP 2 Травня 2014 19:29
янукович винуватий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus