USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Без грошей тепла не буде, – Олександр Кропива

22 Серпня 2008 09:57
Генеральний директор ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» Олександр Кропива учора, 21 серпня, під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс» заявив, що допоки міська влада не погасить борги , до того часу теплопостачання 33-го і 40-го мікрорайонів не буде відновлено. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Кропиви, міська влада завинила перед «Луцьктеплоенерго» за сім місяців 12,7 мільйона гривень. Як зазначив бізнесмен, це не поточна заборгованість, і про це свідчить акт звірки з печаткою ДКП «Луцьктепло».
Натомість заступник міського голови Петро Гоцалюк вважає, що міськрада не винна ні копійки. Він запевнив, що борг менш ніж 10 мільйонів гривень – це заборгованість одного підприємства («Луцьктепла») перед іншим («Луцьктеплоенерго»).
Водночас пан Кропива запевнив лучан, що вони платять за теплопостачання за завищеними тарифами і закликав їх не здійснювати оплати за комунпослуги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 22 Серпня 2008 10:13
Хто мені поверне кошти і визнає борг за те, що з крану гарячої води тече ледве тепла. Вранці, щоб прийняти душ потрібно 5-10 хв тримати кран відкритим, поки потече тепла вода. Вчора ввечері так і не дочекався теплої води - для прання грів на плиті. Що наші грошу не поділете? Все вам мало? Куди прокуратура дивиться? І Шибу і Кропиву - обох до суду.
Анонім Показати IP 22 Серпня 2008 10:19
Нічого собі - 10 млн. гривень це не борг. Це якщо повернення боргу затримати на місяць, а ці гроші покласти в банк, то лише на відсотках наросте 125 тисяч гривень!!! І я навіть здогадуюсь у чию кишеню вони попадуть! Бопід патронатом цієї кишені у місті нічого не відбувається. Толково! На гроші Кропиви проходять акції під патронатом Шиби. Та-а-ак! От як би ще так про місто думали, як про можливість задерибанити бабло!
Анонім Показати IP 22 Серпня 2008 11:10
Як діти малі. А зараз знову в газетах з"явиться кілька статей про те шо Кропива поганий а Шиба хороший. Як не маєте голови то йдіть з влади. Може інші ситуацію розрулять
Анонім Показати IP 23 Серпня 2008 09:44
Шиба з власної кишені вийме тих пару мільйонів і віддасть, що йому скоробагатьку це вартує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus