USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Без втручання Ющенка і Тимошенко опалювальний сезон у Ковелі не почнеться

22 Жовтня 2008 16:13
 У Ковелі склалась критична ситуація з початком опалювального сезону. Хоча місто повністю провело розрахунки за спожитий газ, НАК «Нафтогаз України» не заключає договорів на поставку природного газу з підприємством теплових мереж «Ковельтепло». Адже не перераховано субвенцію з державного бюджету на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, яка виникла у зв\'язку з невідповідністю фактичної вартості теплової енергії тарифам, затвердженим органами державної влади. Про це повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією сайт Ковельської міськради, держава заборгувала «Ковельтеплу» понад 1,2 мільйона гривень.
На позачерговому засіданні виконкому з цього питання, на яке було запрошено представників прокуратури, міліції, начальника управління по газопостачанню і газифікації Сергія Рибачка, директора теплових мереж «Ковельтепло» Олександра Дружиновича, керівників медичних установ та управління освіти.
Міський голова Сергій Кошарук повідомив, що є всі підстави для початку опалювального сезону, але в зв’язку з відсутністю виділених лімітів газу немає можливості його розпочати.
Після обговорення вкрай складного питання було прийнято рішення направити телеграми Президенту України, Кабінету Міністрів, Раді Нацбезпеки про те, що станом на 20 жовтня 2008 року в місті не розпочато опалювальний сезон, що викликає значне соціальне напруження. У разі невирішення цієї проблеми буде припинено роботу дошкільних, навчальних та медичних закладів.
На сьогодні температурний режим в них не відповідає санітарним нормам. Виконавчий комітет Ковельської міської ради також звернувся з проханням до вищестоящих органів про сприяння щодо термінового визначення НАК «Нафтогаз» ліміту природного газу для підприємства теплових мереж «Ковельтепло».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
з Ковеля Показати IP 22 Жовтня 2008 17:22
Шо Ви даєте? У Ковелі вже другий день опалюють!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus