USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Безкоштовний Wi-Fi: Google припинив підтримку проєкту в усьому світі

18 Лютого 2020 08:59
Корпорація Google вирішила не підтримувати програму Google Station – проєкт розвитку безкоштовного Wi-Fi у всьому світі.

Про це пише 112 канал з посиланням на TechCrunch.

Реалізація проєкту Google Station розпочалась у 2015 році, спершу корпорація створила точки безплатного Wi-Fi на 400 залізничних станціях в Індії та інших місцях скупчення людей. Влітку 2018 року сервісом користувались вже близько 8 мільйонів людей.

Також Google розширив свій проєкт на Індонезію, Мексику, Таїланд, Бразилію Філіппіни, Нігерію та В’єтнам, а три місяці тому запустив Station у Південній Африці.

Однак у підсумку компанія відмовилась від розвитку проєкту. Серед причин такого рішення — здешевлення мобільного інтернету у світі та складність бізнес-моделі, зокрема її було важко монетизувати. Також проблемою стали відмінності у технічних вимогах в різних країнах.

У низці країн Google вже домовився про передачу своєї мережі Wi-Fi місцевим операторам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Наталка Показати IP 18 Лютого 2020 10:01
Wi-Fi: мовчазний вбивця, який вбиває нас повільно. Про це ніхто раніше не говорив! Бережіть себе і близьких! Wi-Fi працює на частоті 2,4 Ггц, як і мікрохвильова піч. Бездротова мережа Wi-Fi, яку ми використовуємо, щоб підключатися до інтернету без кабелів сьогодні використовується фактично всюди. Однак мало хто знає про те, що у працівників сервісу, які обслуговують Wi-Fi обладнання є конкретні інструкції, щоб мінімізувати шкоду їх здоров'ю. Наші бездротові пристрої, такі як: мобільні телефони та планшети використовують маршрутизатори для підключення до Інтернет. Маршрутизатор випромінює сигнали WLAN - електромагнітні хвилі, які можуть завдати величезної шкоди здоров'ю. Часто ми ігноруємо цей факт, тому що практично нічого не знаємо про це. Однак протягом усього часу, ці сигнали продовжують завдавати шкоди організму.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus