USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Безславних покидьків» Квентіна Тарантіно визнали найкращим ансамблем

24 Січня 2010 17:16
Нагороду Гільдії кіноакторів США за найкращий ансамбль у кінофільмі отримала картина «Безславні покидьки» Квентіна Тарантіно. Урочиста церемонія вручення нагород Гільдії відбулась у Лос-Анджелесі пізно ввечері 23 січня.
Сандру Баллок на церемонії вручення нагород визнано найкращою виконавицею головної ролі в кінофільмі – спортивній драмі «Невидима сторона» (The Blind Side). Найкращим актором у головній ролі в кінофільмі названо Джеффа Бриджеса за «Божевільне серце» (Crazy Heart), – пише Телекритика.
У категорії найкраща актриса в ролі другог плану нагороду Гільдії кіноакторів отримала Мо\'Нік (Mo\'Nique) за фільм «Прешес» (Precious). Найкращим актором в ролі другого плану визнано Кристофа Вальца за «Безславних покидьків». В акторських номінаціях погляди членів Гільдії співпали з поглядом Голлівудської асоціації іноземної преси, яка вже вручила свої нагороди – «Золоті глобуси». Однак у номінації найкращий драматичний фільм, аналогом якої можна вважати «найкращий ансамбль акторів», «Золотий глобус» було вручено «Аватару» Джеймса Кемерона.
Кіноактори, що здобули нагороду Гільдії, зазвичай отримують і «Оскар» у відповідній номінації. Гільдія кіноакторів також вручає нагороди виконавцям ролей у телесеріалах. Найкращими актором та актрисою в комедійному серіалі визнано Алека Болдуїна й Тіну Фей (30 Rock)
Нагороди виконавцям головних ролей у драматичному серіалі присуджено Джуліанні Маргуліс за «Хорошу дружину» і Майклу Холлу за «Декстера». Найкращим акторським ансамблем у комедійному серіалі визнано виконавців ролей у мюзиклі Glee, у драматичному – «Безумці».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Роман Показати IP 24 Січня 2010 18:21
Фільм супер.Квентін найкращий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus