USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Безвісти зниклого волинянина знайшли мертвим

25 Березня 2015 15:40
Мешканця Нововолинська, який вважався безвісти зниклим, знайшли мертвим в траві біля каналу в районі ПТУ №1. Про це інформує БУГ.

Скелетований труп помітила 15-річна дівчина, яка разом із друзями гуляла неподалік. На місце викликали міліцію, по прибуттю правоохоронці приблизно встановили особу загиблого. Для підтвердження їхньої версій на місце викликали рідного брата покійного, який впізнав родича по одязі та імплантаті у черепі.

Верхній одяг чоловіка, з невідомих причин, лежав поруч. Труп переданий на судово-медичну експертизу.

Загиблим виявився Грешта Богдан 1982 року народження, який проживав на 15 мікрорайоні. Із 26 листопада 2014 року він вважався безвісти зниклим і був оголошений у державний розшук, – повідомив журналістам працівник нововолинської міліції, який відповідає за розшук злочинців та встановлення невпізнаних трупів.

Грешта Богдан раніше отримав черепно-мозкову травму і переніс важку операцію, тому мав інвалідність 3-ї групи. Як наслідок – чоловік страждав порушеннями нервової системи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus