USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

БФ Олександра Лазорка «Волинь має майбутнє» створює комфорт дітям*

4 Жовтня 2013 16:32
Благодійний фонд Олександра Лазорка «Волинь має майбутнє» привітав з Днем Учителя колектив Луцького навчально-реабілітаційного центру (школа №8). Директор фонду Олександра Кретова передала вихованцям із особливими потребами, які навчаються у 5-Б класі, м’який куточок: зручний диван і 2 крісла.

Напередодні нового навчального року батьки дітей із особливими потребами запросили Олександра Лазорка на свято 1 Вересня. Готуючись до цієї хвилюючої зустрічі, він особисто вибрав для класу сучасну дошку, на якій дітям і вчителям зручно працювати.

За словами класного керівника 5-Б класу Тетяни Янчук, такі подарунки для школярів - просто знахідка. Адже 80% вихованців 5-Б – учні з особливими потребами, четверо взагалі не ходять. Тож перепочинок під час перерв та у групі продовженого дня на м’якому й зручному диванчику та стільцях допомагає їм перепочити, відновити сили, розслабитися.

Тетяна Янчук також зазначає, що, попри проблеми зі здоров’ям, діти залишаються дітьми. І їм подобається писати на новітній дошці, відповідати біля неї. Тож учителі допомагають школярикам здійснювати це таке, здавалося б, просте бажання, підводячи їх до класної дошки.

Тетяна Василівна рада, що Олександр Лазорко – людина ініціативна, відповідальна. 1 вересня батьки висловили йому прохання про диванчик для діток. Тоді Олександр Іванович пообіцяв, що за місяць все зробить, і дотримав слово. За це вчителі, батьки та учні йому щиро вдячні.

А ще педагог говорить, що коли дітям із особливими потребами створити належні умови, зробити комфорт, то вони будуть почувати себе повносправними членами суспільства. І ми всі разом, як фонд Олександра Лазорка «Волинь має майбутнє», повинні допомагати їм у цьому.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus