USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Бікфалві повернувся на батьківщину. Офіційно

22 Лютого 2016 08:00
Лідер луцького футбольного клубу «Волинь» минулого сезону Ерік Бікфалві знову змінив команду.

Бікфалві у січні покинув китайський «Ляонін Хувінь» і на днях перейшов в бухарестське «Динамо».

«Я дуже радий за цей шанс. З новою командою сподіваюся виграти чемпіонство. Я довго не міг визначитися з клубом. Думаю, для мене – це зараз найкращий вибір. Мене добре прийняли товариші по команді», - розповів футболіст.

Ерік зазначив, що однією з причин його переходу в «Динамо» стала можливість потрапити до збірної Румунії.

«Разом зі своєю збірною я хочу виступати на чемпіонаті Європи. В «Динамо» я прийшов не «зіркою», я буду боротися за право потрапити до збірної. І гроші тут ні до чого, я прийшов в «Динамо» і в збірну», - запевнив Бікфалві.

Як повідомляє офіційний сайт румунського клубу, контракт з півзахисником підписали на півроку. В «Динамо» Ерік виступатиме під номером 8.

Нагадаємо, за «Волинь» Бікфалві за три сезону зіграв 73 матчі та забив 26 м'ячів. Найуспішнішим для румунського легіонера видався останній сезон, коли він забив 17 голів. Таким чином Ерік розділив звання кращого бомбардира чемпіонату із «гірником» Алексом Тейшейрою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кончений модератор Показати IP 22 Лютого 2016 15:08
Коли ФК "Волинь" розрахується з боргами?
модер Показати IP 22 Лютого 2016 15:21
модерую, модерую - ніяк невимодерую...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus