USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля берегів Африки пірати викрали з корабля українського моряка

31 Грудня 2019 23:38
Біля узбережжя Камеруну у понеділок, 30 грудня, близько 23:00 на танкер «Happy Lady» напали пірати та викрали вісьмох членів екіпажу.

Серед викрадених 5 греків, 2 філіппінці і 1 українець, повідомляє 5 канал.

«Біля берегів Камеруну 30 грудня пірати напали на танкер «Happy Lady», були викрадено вісьмох з 28 членів екіпажу, серед яких є один українець», – сказано в повідомленні.

Напад на танкер пірати здійснили, коли той перебував на рейді біля порту Лімбе. Один з членів екіпажу судна зазнав поранень. Інформації про вимоги викупу за заручників на даний момент немає.

Того ж дня у водах Камеруну у Гвінейській затоці пірати здійснили напади ще на 2 судна – «DROGBA» і «VINALINES MIGHTY». Атаки на ці судна були відбиті нігерійськими групами безпеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus