USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Біля будинку Зеленського під Києвом затримали людей зі зброєю та вибухівкою

15 Квітня 2019 21:50
У котеджному містечку під Києвом, неподалік будинку кандидата в президенти України Володимира Зеленського, правоохоронці затримали кілька осіб зі зброєю та боєприпасами різного калібру та типу.

Скільки затриманих і хто вони - наразі таємниця слідства, йдеться у випуску ТСН.

Спецоперація відбулася в силовий спосіб із застосуванням зброї. Ніхто в ній не постраждав. У поліції певні, що затримані готували не один злочин. Чи планувався замах на Зеленського - правоохоронці не коментують.

За фактом затримання підозрілих осіб зі зброєю буде відкрито одразу кілька кримінальних проваджень. На думку слідства, це може свідчити про підготовку до вчинення особливо тяжкого злочину або злочинів.
Нагадаємо, на початку квітня правоохоронці затримали у Києві працівника одного з підрозділів поліції Сергія Шутькова, який на камеру погрожував кандидату в президенти Володимиру Зеленському гранатометом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
сергей Показати IP 16 Квітня 2019 13:41
Ага, а потом объявят что это была группа "крышуемая" Зеленским.И расскажут что он (Вовик) рецидивист ещё тот!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus