USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Біля Луцька команда автомайстрів фарбує та лагодить авто й автобуси для бійців

21 Вересня 2022 08:19
У селі Великий Омеляник, що поблизу Луцька, волонтери відновлюють та фарбують автомобілі для військових. Ремонтувати машини розпочали від початку повномасштабної війни та ще нікому з військових не відмовили.

Про це розповів Суспільному автомайстер Михайло Іллюхін.

Заробляють майстри на ремонті цивільних машин. За ці гроші купують фарбу й деталі до поламаних авто військових. Щоб процес був злагоджений – працюють командою.

«Ми працюємо для того, щоб у наші двері не постукали та не сказали «Здавствуйте!» Для того і працюємо і будемо працювати, допомагати ЗСУ», – каже власник автомайстерні Олександр Матвійчук.
Нині в роботі кілька машин та автобус для нацгвардійців. Одна з автівок, яку зараз ремонтують, вивозитиме поранених із поля бою.

«У ній майстри планують зробити рухомі ноші, щоб вони самі виїжджали-заїжджали та можна було швидко довезти пораненого», – каже Михайло Іллюхін.
Одну із відремонтованих машин 16 вересня чоловіки повезли на Миколаївщину, аби особисто передати військовим.

Олександр Матвійчук каже: у майстерні також лагодять і фарбують автівки, що купують або ж передають з-закордону. З його слів, усе для військових роблять безплатно. Скільки авто для армії уже зробили – не рахували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
санітар Показати IP 21 Вересня 2022 08:47
А навіщо про це повідомляти? Що це біля Луцька, у Великому Омелянику? Яка потреба в цьому? Щоб дочекатись "наслідків"?
Перебор до санітар Показати IP 21 Вересня 2022 14:56
Це ви вже "занадто" законспіровані. Як тоді писати (а головне - читати) новини ? Хтось, десь, ремонтує невідомо-що для фронту. Увімнкніть здоровий глузд.
ABC Показати IP 21 Вересня 2022 23:58
Велика шана і повага таким людям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus