USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Біля Луцька поліцейські виявили в машині трьох чоловіків, які вживали наркотики

21 Травня 2021 13:09
Підозрілий автомобіль, що був припаркований неподалік лісосмуги біля села Рованці Луцького району, поліцейські помітили вчора близько 16 години. Підійшовши ближче, правоохоронці побачили трьох чоловіків, які вживали психотропні речовини за допомогою саморобних пристроїв, а під час огляду місця події виявили пакетик із невідомою кристалічною речовиною білого кольору, ймовірно, психотропною.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

На місце виїхала слідчо-оперативна група Луцького районного управління поліції. Заборонені речовини, саморобні пристрої для вживання наркотиків та психотропів поліцейські вилучили.

Усе це направили для проведення необхідних експертиз до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 309 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів без мети збуту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
007 Показати IP 21 Травня 2021 15:00
Та то бригада електриків , лампочку згорілу міняли на нову )
Анонім Показати IP 21 Травня 2021 15:49
про лампочку можете детальніше. товариш просить
Правдоруб Показати IP 21 Травня 2021 19:27
Значить скоро лампочки будуть внесені в список заборонених засобів...
О2 Показати IP 21 Травня 2021 19:56
Ото, блін, контінгент пішов ! Нє, шоби з дівчонками виїхати на природу, з шашличками, пивком і мохіто з відповідною дальнішою програмою ! А то - причморене сино-зелене чмо - з лампочкою Ілліча !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus