USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Біля Маріуполя у бою загинули двоє бійців АТО

12 Березня 2017 09:21
На Маріупольському напрямку українські військові вступили у бій з диверсійно-розвідувальною групою сепаратистів. Двоє бійців АТО загинули.

Загалом за минулу добу на Донбасі позиції українських військових обстріляли 75 разів, йдеться у повідомленні штабу АТО.

«Ситуація в районі проведення АТО залишається неспокійною, але контрольованою ЗС України. За минулу добу російсько-терористичні війська 75 разів обстріляли позиції українських захисників», - зазначається у повідомленні.

На маріупольському напрямку під вогнем артилерійських систем великого калібру опинилися позиції неподалік Миколаївки, а під мінометним вогнем Славне, Гнутове, Павлопіль та Березове.

Зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру і гранатометів різних систем ворог бив по захисникам Широкиного, Водяного, Талаківці. і Красногорівки. А по Мар'їнці з озброєння БМП і танка.

Зазначається, що на донецькому напрямку під мінометним вогнем сепаратистів опинилися укріплення сил АТО поруч шахти Бутівка, Луганського і Невельського. По позиціях в районі Авдіївки ворог вів вогонь з кулеметів, гранатометів, мінометів, а потім до обстрілів долучився танк.

На Луганщині під вогнем мінометів опинилися позиції поруч Катеринівки, Богуславського, Новоолексіївки, Попасної, а стрілецької зброї та кулеметів - Валуйське.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus