USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Біля Нововолинська авто злетіло з дороги та декілька разів перевернулось. Фото

28 Серпня 2018 20:19
ДТП сталася 28-го серпня близько 14:00 на трасі Нововолинськ-Поромів. «Пежо» на іноземній реєстрації поблизу шахти №1 «Нововолинська» злетіло з дороги та перекинулося, інформує БУГ.

На місце виїхали рятувальники, дві карети «швидкої» та правоохоронці.

Керівник Іваничівського відділу поліції Ігор Дорохольський розповів, що водій не впорався з керуванням і автомобіль злетів з дороги. Результати освідування на стан сп’яніння водія йому поки невідомі.

Фото аварії опублікував у Фейсбук Сергій Альохін.

Чоловік зазначає, що він їхав мотоциклом, а назустріч на великій швидкості рухалася автівка. За його словами, водій та пасажир були у нетверезому стані.


У коментарі виданню Сергій розповів, що ледь лишився живий.

«На великій швидкості виїхали назустріч мені (там дорога повертає плавно), не впорався із керуванням водій, він загальмував, і машину вже у повітрі розвернуло та вона полетіла на мене. Я встиг дати більше газу та розминувся із автомобілем на відстані у декілька сантиметрів.

Машина вилетіла у поле, декілька разів перевернулася та впала на кабіну. Поліція, рятувальники та швидка зреагували швидко. Чоловіка років п’ятдесяти та керманича років двадцяти коли витягнули, то вони не рухались майже, але були живі і від них дуже пахло перегаром», – говорить свідок ДТП.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Таня Строцюк Показати IP 28 Серпня 2018 20:32
Навіщо рятувати те п'яне бидлоття???
Правдоруб Показати IP 28 Серпня 2018 20:54
Євровідра поспупово але цілеспрямовано самоліквідовуються.
Укр Показати IP 28 Серпня 2018 21:35
Бляхи-бляхи
Євробидло Показати IP 28 Серпня 2018 23:38
Діло не в бляхах, діло в тому шо полішукі хитро***бані, з бляхами на*бали, то думали шо і водіння по п'яні проканає. А не, не проканало.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus