USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Біля Завокзального ринку ремонтують пішохідний міст. Скільки це коштує

15 Липня 2022 09:11
В Луцьку ремонтують єдиний у місті пішохідний міст, який сполучає залізничний вокзал та автостанцію. Надземний перехід збудували 11 років тому.

Про це розповів керівник міського департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк, інформує Суспільне.

Ремонт розпочали через скарги, які надходили від лучан. Орієнтовна вартість робіт – близько двох мільйонів гривень. За ці кошти, зі слів Миколи Осіюка, замінять покриття мосту та освітлення.

Робітник Василь Вавжиняк каже, що роботи триватимуть довго, бо майстри зважають на людей, які постійно користуються переходом.

«Працюємо там, де людей немає. Надалі будемо вночі працювати, зачищати та фарбувати», – розповідає майстер.
Надземний пішохідний перехід збудували на честь 20-ї річниці Незалежності України. Лучанин Олександр Сєргєєв розповів: пам’ятає, як будували міст. Каже, що спішили до свята та не завершили роботи, тепер руйнується гумове покриття.

Скільки триватиме ремонт комунальники не кажуть. Як розповів директор департаменту ЖКГ Микола Осіюк, виконавши роботи на мості, найближчі 10 років його ремонт не проводитиметься.
Станом на 14 липня капітальний ремонт доріг і прибудинкових територій у Луцьку не здійснюється. Як каже посадовець, через війну в країні фінансування таких робіт призупинили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
007 Показати IP 15 Липня 2022 11:23
За 11 років ні разу не фарбували , і не велось жодних поточних , планових ремонтів , та перевірок . Мабуть легше потім міліони викидати , і новий міст будувати . Підхід серйозний до роботи . Мабуть ждуть коли про гниє і обвалиться .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus