USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Білорусь закрила кордон з Україною, Литвою, Латвією та Польщею

29 Жовтня 2020 18:52
Державний прикордонний комітет Білорусі підтвердив закриття кордону з Україною, Литвою, Латвією та Польщею для більшості громадян.

Коментар комітету опублікувало видання TUT.BY, повідомляє Європейська правда.

Рішення пояснили епідеміологічною ситуацією з коронавірусом.

«У зв’язку зі епідемічною обстановкою, що склалась в сусідніх країнах, Білорусь тимчасово обмежує в’їзд на свою територію через наземні пункти пропуску окремих категорій фізичних осіб з Латвії, Литви, Польщі та України», – заявили у відомстві.

Під обмеження не підпадають співробітники дипломатичних представництв і консульських установ, у яких є дипломатичні і службові паспорти; водії транспортних засобів, призначених для виконання міжнародних автомобільних перевезень; члени поїзних і локомотивних бригад міжнародного залізничного сполучення.

Разом з тим пункт пропуску в Національному аеропорту Мінськ функціонує без обмежень.

Раніше білоруські ЗМІ повідомляли, що кордон Білорусі з Литвою і Польщею раптово закрили і білоруси не можуть повернутися з цих країн додому.

У той же час самопроголошений президент Білорусі Александр Лукашенко заявив про заходи на кордоні країни, про які він не хоче говорити публічно.

«Нам треба сьогодні ще раз подивитися, ми багато зробили, коли я говорив: ми повинні закрити кордон. Закрити кордон – не зробити його залізною завісою, це нікому не потрібно. Кордон – це зона Дружби народів. Ви бачите, нам кинули виклик. Яка тут дружба ... але народи не винні», – заявив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
сирожа з майдана пат Показати IP 29 Жовтня 2020 19:45
бандеры сидите дома смотрите как Зеленый колотит уйом по украинцам с мендель
? Показати IP 29 Жовтня 2020 21:36
Той нормально що закрив. А нам весь цивілізований світ закриває. Прямуємо в тайожний союз браття... починаємо співати сумних пісень...
То таке Показати IP 29 Жовтня 2020 22:44
То нічого страшного. Закриваються одні двері в Європу, а відкриваються другі двері, в мордовію, магадан, красноярський край ...
1 Показати IP 30 Жовтня 2020 03:56
У РБ медицина безплатна, у РФ страхова. А у нас? А у нас президент вакцину придумав! Весь світ в чергу стане, а мокшам не дамо!
Я Показати IP 30 Жовтня 2020 06:13
і правильно..к чорту гейропу і скакунів майданних
Лісник Показати IP 30 Жовтня 2020 06:16
самопроголошений президент Білорусі Александр Лукашенко --- чого це самопроголошений???????його 80% обрали... а те що 20% скакунів це не подобається - кого хвилює?
Анонім до Лісник Показати IP 30 Жовтня 2020 10:17
Не "80% обрали", а холуї заявили, що 80% обрали, так що самопроголошений.
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2020 09:25
а ми тявкаєм незнаєм куди тявкати. на себе наша влада краще б дивилсь і за свій народ переживала б краще. а те що тявкаємо на Білорусь нам покращення не принесе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus