USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Білоруські контрабандисти втекли від волинських прикордонників

29 Грудня 2008 13:39
Двох полохливих порушників кордону ловили минулої суботи прикордонники відділу «Грабове» Луцького  загону. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Прикордонний наряд, що прибув за сигналом  на  україно-білоруську  ділянку поблизу села Кошари, намагався затримати автомобіль «Фольксваген» з білоруськими номерами, що рухався манівцями у напрямку сусідньої держави.
Однак контрабандисти виявилися доволі спритними: забачивши прикордонників, вони пожертвували транспортним засобом та усім, що у ньому знаходилося. Мало не на ходу вистрибнувши з автівки, невідомі, скориставшись тим, що до лінії держрубежу залишилося якихось 5 метрів, встигли зникнути на території сусідньої держави.
Як з’ясувалося під час огляду «Фольксвагена», білоруські «туристи» вирішили зробити в Україні запаси стратегічних товарів першої  необхідності: у багажнику та салоні автомобіля виявилося 5  мішків цукру, 1 мішок солі, 1 мішок капусти, 5 літрів  олії та 10 літрів бензину.
Того ж дня на ділянці відділу  \"Піща\" було проведено зустріч із білоруськими прикордонниками по спільному розгляду даного факту. Факт порушення корону підтверджено, – інформує сайт Держприкордонслужби.
 
 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 29 Грудня 2008 19:38
що це за дитячий лепет, щоб люди кидали авто через "5 мішків цукру, 1 мішок солі, 1 мішок капусти, 5 літрів олії та 10 літрів бензину"? прикордонники, явно знайшли там щось цікавіше, про що "ВН" не сказали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus