USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Білоруси збували фальшиві гроші на Волині

31 Серпня 2017 15:24
Правоохоронці викрили трьох громадян Республіки Білорусь, які в складі організованої злочинної групи займалися збутом підробленої іноземної валюти на території Волині. Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

Так, 61-річного, 35-річного мешканців міста Мінськ і 36-річного жителя міста Гомель сусідньої Республіки Білорусь підозрюють у вчиненні злочинів організованою групою, передбачених ч. 3 ст. 199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення пересилання, ввезення в Україну з метою збуту, а також збут підробленої національної валюти України у виді банкнот чи металевої монети, іноземної валюти, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї) та ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 199 (замах на злочин). Зокрема, правоохоронці задокументували факти використання та збуту учасниками злочинної групи на території області підробленої іноземної валюти.

​Усім трьом оголошено про підозру в інкримінованим їм злочинах. Організатору злочинної групи, 61-річному жителю Мінська, обрано міру запобіжного заходу у вигляді арешту. Ще двоє учасників групи нині утримуються в слідчому ізоляторі м. Івано-Франківська у зв’язку з обранням їм Коломийським міськрайорнним судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 2 ст. 192 Кримінального кодексу України. Мова йде про заподіяння майнової шкоди шляхом обману або зловживання довірою.

​Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus