USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

Більше третини пологів у Луцьку - з патологіями

22 Вересня 2009 16:53
Як повідомив 22 вересня начальник управління охорони здоров’я Луцька Федір Кошель на колегії управління здоров’я з приводу заходів щодо зниження випадків мертвонароджених дітей та перинатальної смерті в Луцьку, лише 66% пологів у місті проходять без патологій. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Пан Кошель зазначає, що за перше півріччя цього року, в порівняні з минулорічним, кількість мертвонароджених дітей та випадків перинатальної смерті збільшилась удвічі. Однак, за останні два місяці спостерігається тенденція до зменшення. Аби розібратися в причинах такої високої статистики, управління ініціювало перевірку роботи Луцького пологового будинку.
У ході перевірки були встановлені причини невтішної статистики медиків. Серед недоліків зазначені помилки в роботі лікарів (пізнє взяття на облік, несвоєчасна госпіталізація та інші), занадто велика кількість породіль з району та області (понад 30% пацієнтів не мають Луцької прописки), незадовільний стан здоров’я вагітних.
Лікарі підкреслюють, що в основному їм доводиться виправляти наслідки неправильного способу життя майбутніх матерів. Свідомість молодих сімей, за словами медиків, доволі низька, тому більшість патологій спричинена нездоровим способом життя та безвідповідальністю батьків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 22 Вересня 2009 17:09
ниччё, ниччё, бабЫ, скоро сами роды станут патологическим явлением ((( будем размножаться куриным методом
Анонім Показати IP 23 Вересня 2009 10:57
а за помилки в роботі лікарів хтось відповідатиме за КК? Адже йдеться про масові вбивства?
Світлана Показати IP 23 Вересня 2009 12:35
Скільки можна писату всяку гидоту на рахунок молодих сімей?! Коли знайдеться людина, яка буде писати про недбалість лікарів? Про те, як їм платиш за пологи, а вони вважають це за норму. Про те, що кидають жінок після сильної кровотечі в операційних на 30-40 хв., і навіть не цікавляться чи вони живі! Про те, як стікають кров"ю новонароджені, бо від крику розвязалася пуповина?! (Дякуючи Богу, це лише закінчилося інфекцією! (буду мовчати про болі дитини і рідкий стілець до 6 місяців...) Але платили, все має бути ОК! - виписали на 4 день як цілком здорових! Не дай Боже, цим лікарям потрапити до таких як вони.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus