USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Більшість українців проти вільного продажу землі. Інфографіка

7 Лютого 2018 20:54
За даними соціологічних опитувань різних років, найближче до «рівноваги» в точці зору на питання продажу землі було у 1996 році - відтоді противники продажу значно переважають прихильників.

Про це свідчать дані, викладені на сайті Інституту соціології НАН України, повідомляють Тексти.

Як вказано у файлі, дані соціологічних досліджень різних років зібрав та звів у таблиці кандидат соціологічних наук М.А.Паращевін. Останні викладені дані з цього питання - за 2014 рік. У файлі можна знайти багато інших соціологічних даних, на інші теми, з опитувань різних років.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПОРОШЕНКО ПРОДОВЖИВ МОРАТОРІЙ НА ПРОДАЖ ЗЕМЛІ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
скептик Показати IP 7 Лютого 2018 21:23
чим далі влада України відкладає у довгий ящик питання запровадження ринку землі, тим більш примарними стають перспективи її економічного розвитку та інтеграції у світову економіку. де-факто земля вже перебуває у власності українських латифундистів, які, користуючись своїм монопольним становищем, використовують цю землю грабіжницьким способом. років через 50 легенда про українські чорноземи залишиться у глибокому минулому
1 до скептик Показати IP 8 Лютого 2018 08:16
Продаж землі при теперешніх умовах економічного зростання не дасть ніякого, - ЛИШЕ ДОЗВОЛИТЬ ЗА БЕЗЦІНЬ СКУПИТИ ЗЕМЛІ КУЧЦІ ТЕПЕРІЩНІХ ЛАТИФУНДИСТІВ.
скептик до 1 Показати IP 9 Лютого 2018 12:48
наїфний хльопчику !!!!! латифундисти вже скупили найбільш привабливі землі
до всіх Показати IP 8 Лютого 2018 13:44
Можна оголошувати мораторійна продаж землі, а тим часом хапати ту ж землю різними схемами. І що?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus