USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Зарплати в конвертах: Волинь «рясніє» фактами зловживань службовим становищем

21 Червня 2016 15:00
Попри заборону, роботодавці Волині продовжують виплачувати власним працівникам заробітну платню «у конвертах».

Про зловживання службовим становищем на різних щаблях виконання службових обов’язків у державних установах, організаціях та органах влади, починаючи з місцевого самоврядування і закінчуючи депутатським корпусом, під час апаратної наради сьогодні, 21 червня, розповів голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

Окрім цього, зі слів очільника області, на деяких підприємствах Волині заробітна платня є нижчою рівня, встановленого державою.

Володимир Гунчик закцентував увагу на тому, що на Волині органи прокуратури та СБУ, а також військова прокуратура та поліція провели низку заходів, пов’язаних з покаранням чиновників за хабарництво і зловживання владою.

«Не до кінця донесли до представників органів влади про відповідальність за свої дії та присягу державного службовця. На жаль, на Волині показники «темної економіки» - все ще плачевні», - зазначив губертантор.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про те, що задля боротьби із тіньовою економікою представники влади Волині хочуть ввести електронний облік використання сировини лісу – грибів, ягід та деревини. Окрім цього, обіцяють вести ретельний облік й реалізації дарів лісу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus