USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Біометричний контроль на кордоні України діятиме для громадян 71 країн

27 Грудня 2017 16:49
Біометричний контроль на кордоні буде діяти для громадян 71 країни, звідки можуть виходити загрози для українців та національної безпеки України.

Про це повідомив помічник голови Державної прикордонної служби Олег Слободян, передає УНІАН.

На кордоні з Росією запрацював біометричний контроль «З 1 січня 2018 року у повному обсязі у основних 157 міжнародних та міждержавних пунктах пропуску запрацює біометричний контроль для іноземців - громадян із 71 країни, звідки можуть виходити ті чи інші загрози для українців та національної безпеки нашої держави», - повідомив Слободян.

Як повідомлялося, відсьогодні біометричний контроль запрацював на кордоні із Росією - у тестовому режимі. В основних пунктах пропуску застосовують спеціальні мобільні комплекси.

З нового року у 157 міжнародних пунктах пропуску для наземного транспорту та в аеропортах запрацює нова система фіксації біометричних даних. Вона не лише дозволяє контролювати термін перебування в країні, але й під’єднана до баз Інтерполу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus