USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Бірюков образився, бо його не захотіли зробити почесним?

20 Грудня 2010 17:24
Напередодні сесії 15 грудня, під час засідання фракції «Батьківщини» у Луцькій міській раді, її депутати не підтримали внесення на розгляд сесії питання про присвоєння депутату Анатолію Бірюкову звання «Почесного громадянина Луцька».

Про це йдеться в аналітичному підсумку подій тижня, підготовленому експертами Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу.

Як кажуть експерти, таке подання вносили «лише на основі того, що він обирався 5 разів депутатом міської ради та довгий час працював у міській раді».

В інтерв’ю ВІПу Анатолій Бірюков розповів, що він покинув засідання фракції, що відбувалося у сесійній залі увечері 14 грудня, напередодні сесії.

«Я пішов геть із засідання», - сказав Бірюков.
У відповідь на питання «чому ви покинули залу?», Бірюков пояснив: «Коли розглядалося питання про підтримку пропозиції «Присвоїти звання почесного громадянина міста Луцька Бірюкову Анатолію Євгеновичу», тобто мені, за це проголосувало 10 членів фракції із 23. Проти не голосували, але й не підтримали».

Бірюков розповів, що його подання на присвоєння Бірюкову почесного громадянина, підтримали постійні комісії з питань житлово-комунального господарства, а також комісія з питань молоді і спорту.

«Не могла підтримати комісія з питань освіти, бо було троє членів з 5, двоє проголосували «за», один утримався», - пояснив Бірюков.

«У комісії з питань торгівлі і розвитку підприємництва я один проголосував, чотири інших члени просили мене перенести це питання на бюджетну сесію», - сказав депутат.

«Розумієте, не суть проблеми у тому, чи присвоїти Бірюкову звання. Якщо депутата обирають 5 скликань з 1990 року до 2010, це про щось говорить», - сказав Бірюков.

«Один раз було обрано 223 депутати, два рази – 35 депутатів, 3 рази – 8 депутатів, 4 рази – 4 депутатів, 5 разів – тільки один Бірюков», - сказав Бірюков.

«Причому 4 рази я обирався у мажоритарному окрузі і цей раз мене висунула «Батьківщина», але вибирали мене все-таки ті мешканці. Уявіть собі, наскільки легше стати депутатом вперше, ніж мені в одному й тому ж окрузі втретє чи вп’яте. Бо люди вже знають, що Бірюков зробив, а що – ні», - вважає депутат-старожил.

«І раз вкотре обрали, значить, мені довіряють», - резюмував Бірюков.

«Тому на засіданні фракції у мене були трохи неприємні відчуття. Могли формально підтримати, сказати: добре, ми за тебе проголосуємо, але не сьогодні, а через місяць чи два. Я б це зрозумів», - сказав Анатолій Бірюков.

Нагадаємо, під час сесії міськради 15 грудня Анатолій Бірюков оголосив, що вийшов із фракції «Батьківщина».

Тоді причиною виходу він назвав те, що Григорій Пустовіт, ставши секретарем Луцькради, продовжує бути головою міської організації «Батьківщини».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Виборець Показати IP 20 Грудня 2010 17:36
Голосували не за Бірюкова, а за "Батьківщину", не за пацана Калахана, а за ВО "Свобода". Шостого разу вже не буде, продажно шкуро. Для Луцька Бірюков зробив теж саме. що пташка на капелюх пана.
теж виборець до Виборець Показати IP 20 Грудня 2010 23:07
пацан Калахан у "Свободі" ще з дитячих років. слабо?
Олександр Показати IP 20 Грудня 2010 17:40
Це у нього самооцінка зашкалює. Хоча він правильно дотошний і вїдливий як скипідар, але ж не до почесного, ну хіба "заслуженого"
Борис Показати IP 20 Грудня 2010 17:48
Виктор Гюго образився на Францію за те, що вона не перемейнувала Париж на Гюго. Треба покірно нести свій хрест. Бірюков нічого не зробив для міста і усі умови повинен сприймати з вдячністю.
Люся, хімік Показати IP 20 Грудня 2010 18:01
Бірюков - не скипидар. Скипидар женуть з березової кори, він навіть лікувальний, а ще його добавляють у крем для взуття. Бірюков - це сірчана кислота (Н2SO4), або соляна (НCl), або двоокис міді (дуже ядовитий!) СuO2).
Лучанин Показати IP 20 Грудня 2010 18:18
Ще одна "тушка" появилась.Скривдили бідного "старожила".Ну раз так,то він їм відомстить і...вийшов з "Батьківщини",хоча ця ПАРТІЯ дала зелене світло до"гоодівниці"?! А ти "скривджений",продав їх і ВИБОРЦІВ ,бо,як би там не було,а голосували,в першу чергу за те,що кандидат в тій чи іншій партії! Отже Бірюков ПРОДАВ не тільки "БАТЬКІВЩИНУ",а, в першу чергу ВИБОРЦІВ! Ось чому-ЗРАДНИК Є ЗРАДНИК! Якщо є хоть крапля совісті-КЛАДИ МАНДАТ та СИДИ вдома...ІУДО!!!
Борису Показати IP 20 Грудня 2010 19:30
Ви не праві, що Бірюков нічого для міста не зробив багатьом мешканцям він добре кров попопив. Він не дотошний, а нахабний, не заплатиш - не видасть копії рішення. Можливо хтось із депутатів внесе проет рішення на наступну сесію про позбавлення Бірюкова права жити в м. Луцьку. Буду дуже вдячна.
Спостерігач Показати IP 20 Грудня 2010 19:37
З Бірюковим все зрозуміло - самозакоханий маразматик. А от я помітив іншу цікаву деталь - як тільки хтось щось зробить врозріз позиції БЮТу, то його інтерв"ю відразу з"являється на романюківському ВІПі. Так було з Корольчуком, який нещодавно похвалив Податковий кодекс, а тепер Бірюкова проінтерв"ювали. Примітивний піар.
Бірюкову Показати IP 20 Грудня 2010 20:11
Семенюк Тетяні,ГАВРИЛИЩИНУ вже дали "почесних громадян". Чекай- обов'язково дадуть!!!
Саме так! Показати IP 20 Грудня 2010 21:05
Бірюков зробив теж саме. що пташка на капелюх пана - абсолютно підтримую це твердження!!!!!!!!!!!!
Знову Виборець Показати IP 21 Грудня 2010 08:39
Судячи зі всього "пацан Калахан" теж вже мітить в Почесні, бо "з дитинства в "Свободі".Уявляєте Бандера - Калихан. Які співставні особи. Навіть піддавався репресіям. До речі, має бути КОЛИХАН.
Viktor 69 Показати IP 21 Грудня 2010 09:08
Тут, як то кажуть без коментарів.... Усе зрозуміло... Збагнути лишень не можу - хто за нього усі ці 5 разів голосував... Як на мене це потрібно бути справжнім бовдуром...
Є до Viktor 69 Показати IP 22 Грудня 2010 13:55
Складається враження, що у місті 80% бовдурів, якщо глянути на депутатів міськради!!! Козлюра, калахун і т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus