USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Бюджетникам Луцька не вистачить на зарплату?

8 Липня 2014 09:02
Керівників бюджетних установ закликають економити кошти, бо у фонді оплати праці наприкінці року можуть недорахуватися 8 мільйонів гривень.

Бюджет міста недоотримав більше 40 мільйонів гривень запланованих доходів.

По це стало відомо під час оперативної наради у голови Луцької міської ради Миколи Романюка сьогодні, 8 липня.

Начальник управління фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова повідомила про виконання бюджету на перше півріччя 2014 року. Згідно з результатами І півріччя, місто по доходах виконало бюджет на 91,6%, а по загальному фонду – на 99,7%. Із запланованих доходів бюджет міста за півроку недоотримав 41,7 мільйона гривень із запланованого. А загальний фонд недоотримав 0,8 мільйона гривень.

Також місто отримало 146,1 мільйона гривень субвенцій, що на 30,9 мільйона менше запланованого. За станом на 1 липня цього року недоїмка становить 15,8 мільйона гривень. Що ж стосується видатків, то бюджет міста виконаний на 90,1%.

Крім того, місту довелося взяти 71 мільйон короткострокових кредитів на оплату тих статей, які фінансуються з держбюджету, поки ці кошти не надійшли.

Крім того, Лілія Єлова припускає, що до кінця року місто може мати проблеми з виплатою заробітної плати. До кінця року очікують нестачу 8 мільйонів гривень у фонді оплати праці. Це пов’язане з тим, що зросли виплати на індексацію. Тому керівникам варто трохи «затягнути паски».

«Економне використання коштів дасть можливість успішно завершити поточний рік», - зазначила вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 8 Липня 2014 09:17
Попросіть тепер у тих студентів-малолєток, яких ви виганяли на майдани, хай скинуться вам на зарплату. Ви ж здобули!
Анонім до Анонім Показати IP 8 Липня 2014 09:43
Для тебе дурня здобули перемогу, а діти здобувають своє майбутнє, а завжди так скрутно не буде !!!!
Анонім до Анонім Показати IP 8 Липня 2014 11:05
Я нікого не просив здобувати для мене перемогу. А тим більше таку. А діти - хто з них мав бажання і так вчились і працювали. По крайній мірі мали де працювати. А після вашої "перемоги" - сильно сумніваюсь.
1 Показати IP 8 Липня 2014 09:45
У М.Романюка особисто з грошима все нормально, чи не так, пане Романюк? Ніколи в Луцьку не буде грошей і порядку, якщо не припинеться служіння чиновників великоваговому бізнесу.
Банду геть Показати IP 8 Липня 2014 10:19
Розвели армію дармоїдів, яка паразитує за громадський кошт! А тепер ще взяли 71 мільйон короткострокових кредитів на її утримання? У нас що в місті немає більш нагальніших проблем куди потрібно спрямувати такі велечезні кошти?А хто іх віддавати буде,знову ми громада?Давно пора створити громадську комісію в розслідуванні доцілності існування багатьох бюджетних установ,в наявності яких громада не має потреби! А таких у нас багато!Все це нагріті місця нероб для "своїх"- братів ,кумів,сватів і т. д. от вам і економне використання коштів,а не мільйонні кредити!
КРУ Показати IP 8 Липня 2014 10:45
Якщо бюджетні установи вичистити від армії "липових" працівників, які лише числяться на паперах і отримують зарплати, якщо керівники держустанов припинять дерибанити і "відмивати" кошти, тоді й економити не доведеться і усього всім вистачить.
000 Показати IP 8 Липня 2014 11:28
Компослуги зростають, продукти дорожчають, а ви, люди, економте. Скоро бюджетників почнуть за свій рахунок у відпустки відправляти-бо ж війна, криза. А у Луцьку з"являться нові житлові райони з новими особнячками. За останні 20 років це мінімум третя криза...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus