USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Бійки українських нардепів потрапили в рекламу бельгійського театру. Відео

3 Червня 2020 19:15
У Бельгії відомий Королівський оперний театр Ла Монне у своїй рекламі використав кадри епічних бійок українських депутатів.

Зображення депутатів з'явилося на сайті театру, а також на його YouTube каналі, передає ТСН.

У рекламу потрапили бійка нардепа Ігоря Мірошниченка з комуністами 2014-го року, спроба нардепа Олега Барни винести прем'єр-міністра Арсенія Яценюка з трибуни з букетом троянд в руках та закидування спікера Володимира Литвина яйцями.

Такою афішею театр Ла Монне рекламує новий сезон 2020—2021 на своєму сайті.
А таким промороликом заохочує людей відвідати вистави.
Схоже, українські депутати стали унаочненням політичної нестабільності. Адже у анонсі нового сезону театру йдеться, що людство увійшло у нове десятиріччя, і воно загрожує стати періодом політичної та соціальної нестабільності у світі.

Бійки в Раді вже традиція українського парламентаризму. Вперше до рукоприкладства депутати дійшли у 1997 році. Тоді це було - про любов. "Рухівець" Мовчан пожартував про стосунки Наталії Вітренко та її однопартійця Володимира Марченка. Марченко вимагав вибачень, а після відмови врізав опонентові. Від себе додала і Вітренко. Відтоді сутички стали явищем звичним - стусанів навішують з особистих та з політичних причин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
1234 Показати IP 3 Червня 2020 19:49
Позорисько
Корiнний лучанин Показати IP 3 Червня 2020 21:18
ВР повинна подати в суд: це ""високоiнтелектуальна" власнiсть " нардепiв".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus