USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Бійці 14 бригади отримали медалі від Патріарха Філарета

5 Квітня 2016 16:03
Двадцять бійців 14 ОМБр, яка захищає Мар’їнку, отримали медалі «За жертовність та любов до України» від патріарха Української Православної Церкви Київського Патріархату Філарета, - інформує БУГ.

Вручаючи нагороди, капелан 1 механізованого батальйону 14 омбр отець Ігор наголосив, що це нагороди заслужені, адже хлопці, не шкодуючи свого життя, захищають нашу державу і народ. За такі звитяжні подвиги українська церква й нагородила мужніх воїнів: солдатів, прапорщиків, офіцерів.

Серед нагороджених і командир 14 окремої механізованої бригади полковник Олександр Жакун, – повідомляє старший лейтенант Влад Якушев

Також нагороду від Патріарха Філарета отримала мар’їнський волонтер Ірина Шпірна, яка упродовж двох років війни разом з однодумцями, допомагає українським військовим на передовій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus