USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Бійці 14 бригади піклуються про цуценят, маму яких вбив снайпер в АТО

5 Січня 2016 22:00
Бійці 14 бригади піклуються про осиротілих цуценят, маму яких вбив снайпер в зоні АТО. Трьох малюків військові віддали у нові родини на мирній території.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Бійці 14 бригади розповіли, що ворожий снайпер поцілив у алабая Азу в Мар`їнці на Донеччині, внаслідок чого собака загинула. Шестеро малят залишилися під опікою воїнів. Солдати доглядали за цуценятами, але погодилися, що малюкам буде краще на мирній землі.

Після сюжету про вбиту снайпером алабаїху, в якої залишилися собачата, до редакції писали та дзвонили розчулені глядачі й казали, що хочуть узяти цуциків на виховання.

Трьох собачок військові віддають у нові родини. Бійці ще не попрощалися із підопічними, як уже почали сумувати.

Володимир, якого хлопці з 14 бригади уже охрестили названим татом осиротілих цуценят, каже, що в зоні АТО малюки можуть натрапити на розтяжки, краще хай залишаться живими на мирній території.

Двох собачок взяв до себе малюк Сергій з одного з міст на підконтрольній Україні території, одну з них згодом забере демобілізований боєць. Третій песик поїхав у Дніпропетровськ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus