USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Бійці 14 бригади стали кращим танковим екіпажем

18 Травня 2017 15:55
Знову танкова перемога 14 бригади. Цього разу волинянин показали хороші результати на змаганням, що відбулися на Луганщині, інформують у прес-службі волинської бригади.

"Змагання на кращий танковий екіпаж серед військових частин оперативно-тактичного угрупування «Луганськ» відбулися на одному з полігонів Луганщини. Конкурсна програма передбачала 5 завдань: зміна вогневої позиції, переведення бойового відділення і озброєння танку з похідного положення в бойове, завантаження 3 артилерійських пострілів в конвеєр (транспортер), що обертається і коробки до спареного кулемета, стрільба з танку штатним артилерійським пострілом (вкладним стволом), стрільба з великокаліберного кулемету з танку, входило до програми також виконання індивідуальних вправ та нормативів. За кожну виконану вправу екіпажі отримували бали, які, по завершенню змагань, підсумовувалися, і виставлялася загальна сума, за якою й визначали переможців змагань", - йдеться у дописі.

За сумою здобутих балів кращим екіпажем в ОТУ «Луганськ» став танковий екіпаж сержанта Богдана Макарова танкового батальйону нашої 14 окремої механізованої бригади!

"Ці хлопці своїми професійними діями вкотре підтвердили, що кращі танкісти служать саме в 14 окремій механізованій бригаді!

Перемоги наших танкістів на змаганнях різного рівня й масштабу вже стали доброю традицією, якою пишається весь особовий склад нашої бригади! Адже це найкраще свідчення потужної підготовки наших побратимів-танкістів, їхнього професіоналізму, відданості справі, яку обрали справою свого життя, величезного досвіду, набутого, на жаль, не тільки під час вишколу та змагань, а й під час запеклих, кривавих танкових боїв в найгарячіших точках Донбасу. Наші танкісти показують найкращі результати всюди: і на міжнародних змаганнях, і в зоні проведення АТО", - додають у прес-службі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
! Показати IP 18 Травня 2017 15:57
Молодці!!! Захисники, Воїни !!! А в деяких тут зараз почне підгоряти, і це добре.
Лучанин до ! Показати IP 18 Травня 2017 17:33
Добре було б щоб ви показали свої вміння і навики в АТО!Покажіть сєпарам як треба родіну любити!
Андрій до Лучанин Показати IP 18 Травня 2017 18:00
100%
Германия Показати IP 18 Травня 2017 15:59
Тоже кращі тільки з корми.
zeroprint22@outlook. Показати IP 18 Травня 2017 18:03
Лучанин до! A ти поiдь в АТО i покажи як треба.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus