USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Бійці «Світязя» затримали жителя Полтавщини, який віз гранатомет

14 Вересня 2018 14:49
На одному із блокпостів у Донецькій області співробітники волинської роти поліції особливого призначення «Світязь» вчора, 13 вересня, виявили в 39-річного жителя Полтавської області бойові гранати, магазини із набоями до автомата «АК-74» та підствольний гранатомет.

Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

Правопорушник намагався вивести зброю та боєприпаси із району проведення ООС на автомобілі таксі серед особистих речей. Правоохоронці вилучили у нього бойові гранати «Ф-1» та «РГД-5» із запалами, три магазини із набоями калібру 5,45мм до автомата «АК-74», а також підствольний гранатомет «ГП-25».

Поліцейські спільно з військовою службою правопорядку проводять перевірку за фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами.

Нагадаємо, в травні під час проведення санкціонованого обшуку в одному із будинків у Донецькій області службова собака «Лінда» кінологічного центру волинської поліції знайшла схованку із боєприпасами. Правоохоронці вилучили тоді гранати «РГД-5» та«Ф-1», а також запали до них.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ото здобуток Показати IP 14 Вересня 2018 21:25
Ото досягнення , мабуть скоро новий командир роти буде призначений в Київ як Саша.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus