USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Бійцям ремонтної бригади збирають теплий одяг

14 Січня 2016 12:27
Рожищенські волонтери просять допомогти теплими речами для бійців з ремонтної бригади. Про це інформують активісти на сторінці Народної самооборони Рожища у Facebook.

«Друзі, проявіть милосердя та допоможіть Зібрати теплі речі для бійців АТО з ремонтної бригади. Адже з настанням морозів в них виникла велика потреба. Ремонтувати техніку, часто-густо приходиться просто посеред поля ‒ а це, погодьтеся, не в теплому ліжку лежати», ‒ йдеться у повідомленні.

Зі слів волонтерів, підійде все! І старі жакети і в’язані Светри, і вживані куртки, і теплі штани. «Впевнені, що в кожного знайдеться одна-дві речі, які вже давно ніхто не носить, а викинути шкода. Друзі, щоднини і щогодини пам’ятайте слова з Біблії, що «Віра без діл – мертва», ‒ звертаються волонтери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus