USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Бійцю АТО, який розповів про статки нардепа Лапіна, оголосили про підозру

18 Травня 2018 12:11
Колишньому айдарівцю, бійцю АТО Ігорю Рицку правоохоронці оголосили про підозру за те, що той розповів про статки нардепа з Луцька Ігоря Лапіна.

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Екс-айдарівцю інкримінують розголошення конфіденційної інформації. Як зазначає сам Рицко, мова йде про публікацію, де він вказав перелік придбаних нардепом Лапіним квартир та його численні дороговартісні автомобілі.

Нагадаємо, наприкінці серпня минулого року за заявою нардепа у помешканні колишнього айдарівця провели обшуки. Правоохоронці навідалися додому, після того як Ігор Рицко розповів про військові злочини народного депутата, які Лапін вчинив під час перебування в АТО.

Крім численних мародерств, Ігор Рицко звинувачує нардепа і у тому, що той дав помилковий наказ розстріляти своїх же айдарівців. Так, 27 липня 2014 року через помилку Лапіна під вогонь потрапили 14 бійців, 12 з яких загинуло.

ЧИТАТИ ЩЕ: У РИЦКА ВИЛУЧИЛИ ФОТОГРАФІЇ АЙДАРІВЦІВ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ ЧЕРЕЗ ЛАПІНА

Зі слів Ігоря Рицка, підозра у тому, що була розміщена публікація про статки народного депутата.

«Він все-таки добився своїми зв’язками… Через підставну особу повторно подав до суду. Оголосили мені підозру по статті 182 ч. 1 – розголошення конфіденційної інформації», - розповів Ігор Рицко.



Нагадаємо, свого часу екс-заступник командира батальйону «Айдар» Ігор Рицко, на псевдо "Алмаз", оприлюднив викривальну інформацію про маловідому діяльність Лапіна. Так, до отримання депутатського мандату Ігор Лапін, відомий на псевдо "Бакс", заробляв на підкупі суддів, контрабанді спирту та сигарет, легалізації авто, оборудках із лісом та бурштином. Крім того, зі слів Рицка, на нардепа Лапіна, який грабував будинки, викрадав автомобілі з охоплених війною міст навіть є кримінальна справа у Северодонецьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
?? Показати IP 18 Травня 2018 12:37
Лучани повинні пишатись своїм обранцем.
Лучанин Показати IP 18 Травня 2018 12:59
Що сказати? Загнивша лапа, від якої смердить.
---- Показати IP 18 Травня 2018 13:15
яблуко від яблуні далеко не падає. який батько гнилий такі і діти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus