USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Бійців 14 ОМБ нагородили на передовій

9 Листопада 2016 11:34
Нагороди від начальника Генерального штабу Збройних сил України вручили на передовій бійцям волинської бригади.

Про це повідомляє прес-служба 14 окремої механізованої бригади у Фейсбуці.

Як ідеться в повідомленні, командир одного з найкращих механізованих підрозділів волинської військової частини вручив військовослужбовцям підрозділу відзнаки начальника Генерального штабу Збройних сил України «За досягнення у військовій службі» та «За взірцевість у військовій службі».

Командир відзначив: ці нагороди отримали гідні офіцери та солдати, які вже не перший рік воюють на Сході, виборюючи для своєї країни мир та незалежність, які присвятили Батьківщині найдорожче – життя, й відважно й завзято воюють за Україну та українців. Також привітав особовий склад підрозділу на зайняте І місце за підсумками бойової підготовки та військової дисципліни у жовтні 2016 року.

«Це результат спільної служби та праці кожного солдата, прапорщика, офіцера. Одним словом, ми просто робимо те, що маємо робити, і так, як належить військовослужбовцям Збройних сил України. Наш підрозділ пройшов чимало випробувань війною, і своїм бойовим досвідом довів, що ми можемо і будемо, наполегливо й впевнено, робити все для того, аби вигнати ворога з української землі, аби українці забули, що таке війна, пишалися своєю Батьківщиною та її армією», - сказав він.

Привітав особовий склад свого підрозділу, який зайняв, за підсумками бойової підготовки та військової дисципліни, друге місце, і командир танкового батальйону нашої бригади. Вручив грамоти, оголосив подяки. До слова, командир 3 роти танкового батальйону був нагороджений грамотою Президента України Петра Порошенка.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
НУ Показати IP 9 Листопада 2016 12:03
А замполіта Мудрика забули, забули замполіта Кобилинського.
отр Показати IP 9 Листопада 2016 12:09
Ото передок якісь будівлі цілі,якісь гаражі цілі війною і не пахне.Я бачу 14 передова в усьому, а чому 51 була сама кон......на всю Україну.
Шановні Показати IP 10 Листопада 2016 22:00
танкісти відправте куда небуть 2 ТАНКОВИХ КОРПУСА ті що стоять біля ПТОРа

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus