USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

БК «Старий Луцьк» та ВНУ імені Лесі Українки підписали угоду про співпрацю

15 Вересня 2020 13:09
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» та Волинський національний університет імені Лесі Українки підписали угоду про співпрацю. Відзначимо, що за баскетбольний клуб виступають чимало студентів Лесиного вишу.

Підписання угоду відбулося 15 вересня під час пресконференції, присвяченій початку нового сезону БК «Старий Луцьк» у Вищій лізі Чемпіонату України.

Так, на підписання угоди завітали і представники міської влади, які задекларували підтримку баскетбольному клубу у новому сезоні.

Заступник міського голови Костянтин Петрочук наголосив, що міськрада всіляко приділяє увагу масовому спорту, зокрема нещодавно відкрили майданчик на вулиці Глушець.

«Ми продовжуємо роботу в цьому напрямку, аби забрати з дітей з вулиць. Щодо «Старого Луцька», то ми тісно співпрацюємо. Всі ми знаємо, що клуб не може існувати без фінансів. Цьогоріч багато з підприємців та бізнесменів втратили можливість фінансувати спорт через коронавірус.

Ми не могли стояти осторонь, тому в нас відбулася розмова з віце-президентом клубу Дмитром Чайковським та з Ігорем Поліщуком, як керівником найбільшої у міськраді фракції. Без жодних роздумів ми висловили позицію, що підтримуємо клуб «Старий Луцьк» та інші клуби і федерації міста. Протягом цього сезону ми підтримуватимемо команду, але, я думаю, що навіть після виборів будуть люди, які підтримуватимуть спорт», – зазначив заступник міського голови.
Натомість ректор ВНУ Анатолій Цьось зауважив, що університет також сприятиме тому, щоб «Старий Луцьк» показував найвищі результати: «У нас є сильна жіноча команда з волейболу та баскетбольна чоловіча команда «Старий Луцьк – Університет», яка має прекрасне майбутнє. Університет хоче співпрацювати з командою. Зі свого боку ми зробимо все можливе, щоб максимально підтримувати команду в різних напрямках, аби вона показувала високі результати. Будь-який університет хоче мати команду, яка показуватиме високі результати».
Президент БК «Старий Луцьк» Олексій Мельник подякував, що університет знаходить місце для баскетболу.

«Хочеться подякувати ВНУ за співпрацю. Сподіваємося, що вона буде взаємовигідною. Хочу сказати, що нині у місті відкрили низку майданчиків для баскетболу та інших видів спорту. Від імені спортивної спільноти також хочу подякувати міській владі», – сказав Олексій Мельник.
Після цього він та Анатолій Цьось поставили підписи під угодою про співпрацю університету та клубу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus