USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Благодійнику за турботу ветерани подякували фільмом і книгою. ФОТО

11 Квітня 2013 08:01
30 продуктових наборів отримали члени Луцької міської громадської ветеранської організації «Спілка в’язнів – жертв нацизму» від благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Натомість ветерани благодійнику подарували книгу та фільм.

Акція відбулася напередодні Міжнародного дня в’язнів фашистських концтаборів 10 квітня.

Ветерани Луцька, які були полоненими у фашистських концтаборах, отримали від благодійного фонду 30 продуктових наборів. Заступник голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ірина Констанкевич звернулася до ветеранів: «В концтаборах мало хто виживав, і якщо врахувати, що через концтабори пройшло 18 мільйонів громадян, і скільки з них лишилося живих. Тільки схилятися можна перед вами, що вам Бог дав сили, здоров’я дочекатися сьогоднішнього дня».

Своєю чергою, ветерани «Спілки в’язнів – жертв нацизму» подякували за увагу і турботу зі сторони фонду. Ростислав Рабченюк взяв слово: «Я хочу подякувати такому хорошому благодійному фонду. У мене, конкретно, дружина захворіла, лежала в міській лікарні на стаціонарі, і нам надали матеріальну допомогу. Дуже дякуємо».

Член спілки Олександр Ніколаєв додав: «Ми вже між собою розмовляли і казали, що ваш фонд більш-менш допомагає простим людям, на відміну від інших. Єдиний Фонд Палиці, який щось робить для людей. Тому привітання самому Палиці, подяка від всіх нас. Ми вдячні».

Від імені всіх членів Луцької міської громадської ветеранської організації «Спілка в’язнів – жертв нацизму» (в організації всього 96 членів – примітка «ВН»), ветерани подарували Ігорю Палиці книгу, написану за спогадами полонених фашистських концтаборів «Говорить пам’ять», а також фільм «Каїнова печать», знятий на основі інтерв’ю членів волинської спілки.

Ірина Констанкевич також зауважила: «Це не разова акція. Ми не забуваємо старших людей. У фонді надається адресна допомога у формі ліків, якщо можете їх показати, якщо маєте рецепт, рекомендації лікарів, то можна отримувати допомогу на лікування, - і додала: «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» вітатиме ветеранів і до 9 травня, потім - на День Незалежності, і до кінця року ми хочемо охопити всіх».














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Комсомол Показати IP 11 Квітня 2013 09:08
А нам згущенку дадут?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus