USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Благодійники подарували дітям радість творчості. ФОТО

13 Травня 2012 20:28
Свято із подальшим показом вистави для діток і їх мам за підтримки благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» відбулося у приміщені Волинського обласного театру ляльок 13 травня.

Участь у святі, присвяченому Дню Матері, взяли діти із дитячих садочків і шкіл міста.

Свято розділили на дві частини. Малечі вручили гіпсові фігурки тваринок, метеликів, машинок, паровозиків, для того, щоб вони їх розфарбували і подарували мамам.

У цьому їм допомагала художниця Тетяна Наумович, батьки і працівники театру, які перевбралися у веселих клоунів.


За словами директора благодійного фонду «Новий Луцьк» Ніни Тарасенко, засновник фонду Ігор Палиця переконаний, що потрібно утверджувати українські традиції любові, підтримки і поваги до матері із дитячих літ, бо мати — берегиня роду. «Величезну роль у вихованні дітей відіграє перша, найрідніша у світі людина – матір. Саме від неї залежить виховання дитини і саме мати прищеплює любов до рідної землі, рідної мови», - зазначила вона.

Гіпсові фігурки фонд «Новий Луцьк» придбав для дітей у фірмі «Наша ліпка», директором якої є Олександр Омельчук. Свою участь у події він прокоментував так: «Ми вже давно цим живемо, переймаємося, а з допомогою благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» ми змогли це реалізувати, він нас підтримав. Змогли свою мрію втілити в життя»

«Я зараз малюватиму, щоб привітати маму, тому що сьогодні – День Матері», - розповів Дмитрик, учень третього класу луцької спеціалізованої школи №1.

За сприяння благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» діткам подарували скляночки для малювання і фарби, щоб вони розвивали свої художні таланти і надалі.


Під час другої частини заходу дітлахи привітали мам зі святом, вручили їм подарунки.



Після цього для дітей і їхніх мам показали захоплюючу виставу на материнську тематику, яка називається «Сембо».

Окрім того, діток і їхніх мам прийшли привітати зі святом вихованці луцького дошкільного навчального закладу №5. Вони виконували пісні, танцювали і розказували вірші, присвятивши їх Дню Матері.


Директор фонду «Новий Луцьк» Ніна Тарасенко привітала усіх мам і присутніх зі святом із Днем Матері.
«Найдорожчою людиною у нашому житті завжди була, є і буде мама. Із нею ми відкрили для себе світ. Перші кроки зроблено, тримаючись за мамині надійні руки. Перша пісня – мамина. Першу іграшку подала мама і перша порада теж мамина. Наша мама найдорожча, найкраща і єдина. Мама ласкава, ніжна і добра. Вона завжди поруч», - сказала Тарасенко.

«Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» активно виконує програму по підтримці материнства та дитинства. і тому ми сьогодні разом з вами», - додала вона.

Наступну акцію фонд Ігоря Палиці проведе 1 червня, у День захисту дітей. На Театральному майдані та при вході в парк гіпсові фігурки розфарбовуватимуть усі охочі діти, оскільки серед охочих взяти участь у цих заходах - понад тисячу дітей із Луцька.

Зі слів головного адміністратора Волинського академічного обласного театру ляльок Ольги Смілої, фонд Ігоря Палиці не вперше виступає організатором таких духовних заходів. «Ми постійно спілкуємося, співпрацюємо із благодійним фондом «Новий Луцьк». А сьогодні за підтримки фонду в нашому театрі відбулось таке чудове свято!» - додала Ольга Сміла.

Організаторам свята подякували батьки і дітки, працівники лялькового театру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
гиии Показати IP 14 Травня 2012 12:19
вже батьків через дітей почали "купувати". а чому не зробити акцію, не оголошуючи "благодійника"? тому що благодійність - тиха та безкорисна справа, а не піар.
юрист Показати IP 14 Травня 2012 19:40
Ти ГИИИ так можеш робити,а фонд мусить звітуватись про кошти
не лучанка Показати IP 14 Травня 2012 19:44
вибори чи не вибори,а Палиця багато робить для людей
лучанка Показати IP 15 Травня 2012 12:14
Ах який добрий, що багато робить для людей. А де він того багатства набрав ??? Задумайтесь люди. Чому Ви пані нелучанка не можете робити добро для людей грошима ???
правда Показати IP 15 Травня 2012 19:21
жаба це самий страшний украінський звір

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus