USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Благодійники з Німеччини привезли подарунки маленьким волинянам

9 Січня 2020 21:30
Під час новорічно-різдвяних свят Ковель відвідали представники товариства «Допомога дітям Ковеля» на чолі з його головою Міхаелем Хааке з німецького міста-партнера Вальсроде.

Про це повідомляє пресслужба Ковельської міської ради.

Благодійники побували в громадській організації «Реабілітаційний центр», дитячих садках № 6 та № 7. Їх радо зустрічали в ГО Спарта, центрах соціально-психологічної реабілітації дітей та комплексної реабілітації дітей з інвалідністю.

Не оминули увагою людей, які мешкають у відділенні стаціонарного догляду територіального центру соціального обслуговування.

До слова, уже 28 років поспіль діти з малозабезпечених, багатодітних сімей їздять на відпочинок у це місто. Міхаель Хааке зазначив, що у Вальсроде влітку знову зустрічатимуть ковельських школярів. До їх приїзду уже ведуть активну підготовку.

Гості з Німеччини також привезли гостинці хлопцям і дівчатам, які там уже проводили канікули. Відвідали їх вдома, поспілкувались з рідними.

80 пакунків напередодні Різдва вручили ковельським дітям. Захід відбувся у Палаці учнівської молоді. Яскраву пісенну програму там представили вихованці Руслани Шацької – учасники студії естрадного співу «Зорепад».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus