USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

«Блогери в паніці»: кадирівці-тіктокери знімали постановку в Україні, але прилетіла відповідь. Відео

16 Квітня 2022 21:09
Українські захисники зіпсували плани тіктокерів Кадирова, які саме займалися створенням нового ролика про свої «подвиги та хоробрість».

Про це повідомив очільник Одеської ОВА Сергій Братчук, передає УНІАН.

Як видно на кадрах, кадирівці саме знімали чергову постановку, обстрілюючи світлофори, але несподівано потрапили під справжню атаку українських військових.

«Кадирівці мирно знімали тік-токи з обстрілом світлофорів, як на них щось прилетіло. Блогери в паніці, вони такого не очікували. В Україні навіть світлофор дає цим шайтанам відповідь», – написав Братчук.

Снаряд, що поцілив у позиції чеченських тіктокерів, знищив кілька одиниць їхньої техніки.
Раніше кадирівці відзначилися на захоплених територіях України зйомкою постановочних відео, а також гучними заявами про взяття під контроль Маріуполя, які відразу ж спростовувалися. Сам Кадиров заявляв, що нібито відвідував Київ і Маріуполь, що згодом виявилося фейком.

Водночас вже є докази вчинення кадирівцями воєнних злочинів в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus