USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Блохіну не сподобалось поле у Луцьку

11 Листопада 2013 08:14
Головний тренер київського «Динамо» Олег Блохін прокоментував перемогу своєї команди над луцькою «Волинню» (4:1).
«Те, що я говорив, після «Туна» було важко виходити на це поле. Я вдячний команді, так як ми добиралися зі Швейцарії в Луцьк майже дві доби. При такому полі було важко і важливо продемонструвати таку гру... Молодці хлопці», - висловився Блохін.

На питання, де поле було гірше - у Луцьку або у Туні, тренер киян відповів: «У Луцьку. Не можна ж тренуватися командою на цьому газоні чотири дні, а потім проводити матч. Адже ми теж володіємо інформацією».
Нагадаємо, що в неділю, 10 листопада, київське «Динамо» розгромило «Волинь» на виїзді з рахунком 4:1.

ЧИТАТИ ЩЕ: ХТО СКАЗАВ, ЩО ПРИ СОЦІАЛІЗМІ БУЛО ПОГАНО? - КВАРЦЯНИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Штефан, Луцьк Показати IP 11 Листопада 2013 08:58
І мені теж. На "Авангарді" треба проводити грязьові бої, а не футбольні матчі. Спортсменів годі було й пізнати - так форма була заліплена брудом. Шмаровози - ніби шахтарі із Нововолинська, після двох змін під землею!
Семен Показати IP 11 Листопада 2013 10:06
И кто придумал футбол играть в начале зимы? В иные года в такую пору снега по колена, и что, на снегу в трусах тоже бы играли? Наверное, с годами количество населения растет, а величина разума постоянная.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus