USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку дозволили здійснити благоустрій футбольного поля «Піонер»

6 Травня 2015 11:25
Здійснити благоустрій території футбольного поля, що перебувало у занедбаному стані, дозволили у виконкомі.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцької міської ради 6 травня.

Як зазначив начальник управління містобудування та архітектури міськради Леонід Герасимюк, йдеться про футбольне поле на території парку на вулиці Глушець, куди можна спуститися від будівлі облради. Поле, з його слів, у занедбаному стані. Але є інвестор, який має пропозиції щодо його облаштування. Відтак, питання пропонують вирішити швидко та без бюрократичних перепон.

Відповідно до проекту рішення, пропонували дозволити Волинській обласній дитячій громадській організації «Студія Тоніка» провести благоустрій території футбольного поля на вулиці Глушець, 3, зобов’язати Волинську обласну дитячу громадську організацію «Студія Тоніка» розробити проект благоустрою території футбольного поля та погодити його в установленому законодавством порядку. Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк», своєю чергою, уже виділив 20 тисяч гривень на облаштування огорожі та монтування воріт.

Голова Волинської обласної дитячої громадської організації «Студія Тоніка», учасник депутатської групи "Новий Луцьк" Микола Дендіберін розповів, що поле існує вже 34 роки, і на його утримання міська влада не виділяла ані копійки. Наразі поле у стан реконструкції, його хочуть ідеально вирівняти, вже закуплено 300 кілограмів трави, поряд із полем встановлять вагончик, а за тим, щоб територію не засмічували, стежитиме сторож.

На те, що Микола Дендіберін вже почав роботи без потрібних дозволів, а зараз хоче їх узаконити, звернули увагу члени виконкому Олег Бондарук та Богдан Климчук. На це Микола Дендіберін зауважив, що за каденції Антона Кривицького на посаді мера мав усі необхідні документи. Згодом він певний час мешкав за межами Луцька, а коли повернувся, побачив смітник на території поля, тож самотужки почав наводити там лад. Планується, що на полі займатимуться 220 дітей.

Підтримати проект рішення закликав членів виконкому перший заступник міського голови Тарас Яковлев, який визнав, що Микола Дендіберін почав прибирати поле без дозволів,але його праця корисна. Заступник міського голови Лариса Соколовська зауважила, що на території не буде встановлено капітальних споруд, встановлять лише вагончик для сторожа, тож вона пропонувала завершити епопею, пов’язану із полем, підтримавши рішення.

У підсумку, члени виконкому вирішили підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
хех Показати IP 6 Травня 2015 13:27
Цей дендиберін аферист ще той
Можливо, до хех Показати IP 6 Травня 2015 13:34
але він та його друзі будує не генделики,а футбольне поле!
123 до Можливо, Показати IP 6 Травня 2015 14:01
І на цьому полі будуть грати футбол дядькі за гроші! тому що вкладені кошти потрібно повертати
!!! до хех Показати IP 6 Травня 2015 14:09
Ще не бачив афериста щоб сміття прибирав
Колік до хех Показати IP 6 Травня 2015 14:18
Що Дендиберін "неврівноважений" відомо всім хто зним спілкувався. Це "поле" заплава річки Стир, при хорошому розливі Стиру все це піде під воду (хто пам"ятає років 6 -8 назад тільки верхівки воріт стирчали над водою), і тоді знову оремо сіємо траву і тд. І ще одне який порядок може бути в місті, якщо депутати його не дотримуються і займаються самоуправством? ГАНЬБА!
Лучанин до Колік Показати IP 6 Травня 2015 16:14
ЛДИНА яка фанатично віддана своїй справі викликає негатив.Ні хто з вас не зробив просто так нори для щура КРИТИКАНИ.ГАНЬБА ТАКОМУ НЕПОТРІБУ ЯК ТИ І ПОДІБНИМ.
грм Показати IP 6 Травня 2015 14:12
Дендиберін кожного дня будучи депутатом власними руками прибирає та проводить благоустрій дворів за адресою Київський майдан,1-7, Дубнівська,12, усі громадяни повині брати з нього приклад
чехова Показати IP 6 Травня 2015 14:19
Там внизу вчора авто збило дівчинку на велосипеді. Спочатку хай зроблять нормальні ступеньки там біля Континіума, хай Еремеев допоможе фінансово. А потім і поле облагородить. А то кожен раз там когось збивають - машини літають на великий швидкості.
Ір Показати IP 6 Травня 2015 14:47
Дендиберін то цікавий фрукт. Але поле потрібне.
АН. до Ір Показати IP 6 Травня 2015 16:25
Ця ЛЮДИНА якого ти худоба назвала фруктом БОЙОВИЙ ОФІЦЕР ЯКОГО ЛЕДЬ ВИТЯГНУЛИ ЗТОГО СВІТУ ВІЙСЬКОВІ ЛІКАРІ.А ТИ ПОВНИЙ НУЛЬ У ЦЬОМУ ЖИТТІ.
Дмитро Показати IP 6 Травня 2015 15:41
одразу видно місію климчука - людина робить роботу, а той придирається що немає документів. то ж не горілку продає і не шабаші розводить, а для дітей і спорту старається. Даже хай там дядькі за Гроші грати будуть - но це СПОРТ!!!! Це не наркоманія і не проституція і не алкоголізм у Карабасі барабасі чи Опері чи версалі.
до Дмитра Показати IP 6 Травня 2015 17:21
Дендіберін - порядна людина. Але до чого тут Карабас?
Дмитро до до Дмитра Показати IP 6 Травня 2015 17:49
Карабас до того, що це бидлятник, а ті хто його кришує - не думають про народ, який просто напросто спивається. Правильно, меру потрібні п*яний гойський скот, бо ним легше керувати
з київського майдану Показати IP 6 Травня 2015 21:48
Трохи пожив, але такого впертого і працелюбного як цей Український жидо-москаль не бачив. Поважаю його за справи...А тріпати язиком коженможе. Дендеберін, якщо треба допомога кажи...Бо з цими климучками - козлами, хіба в минуле йти...
Накипіло з Київськог Показати IP 7 Травня 2015 02:39
Розкажу вам факти, дійсно Дєндіберін робить для двору багато (ніхто не спорить) , тренує дітей , але в одночас приїзджають мажори і грають там футбол у нічний час ну але з цим можна було миритися , у свій час коли ми були молоді йому допомагали в роботах на подвір'ї. Але зарас коли він став вже не простою людиною думає що йому все дозволено , це щоб мені з дитиною на футбольному полі м'яча пограти треба або гроші йому дати за оренду поля або йти в 7 шк на поле.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus