USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Близько 100 сімей луцьких АТОвців зможуть оздоровитися

16 Листопада 2016 15:41
На санаторно-курортне лікування мобілізованих, демобілізованих та контрактників-учасників АТО з бюджету Луцька у 2017 році пропонують виділити 700 тисяч гривень.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 16 листопада.

Відповідно до проекту програми підтримки мобілізованих, демобілізованих та контрактників-учасників АТО на психологічну реабілітацію виділяється 700 тисяч гривень. Зі слід директора департаменту соцполітики Луцької міської ради Тетяни Книш, ці кошти мають піти на придбання санаторно-курортних путівок для психологічної сімейної адаптації.

«Мало хто хоче їхати за межі міста, якщо вдома залишається родина», - пояснює чиновниця і додає, що прохання саме сімейних путівок висловили самі бійці. В основному бійці готові перебувати в місцевих закладах: «Лісовій пісні» та «Проліску».

За гадані кошти, згідно з попередніми підрахунками, можна буде придбати близько 100 путівок. Проте під час закупівлі, акцентує Тетяна Книш, звертатимуть увагу на те, щоб в закладі був штатний психолог.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
а Показати IP 16 Листопада 2016 16:26
в кого немає ато ідить в європу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus