USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У НАБУ розповіли, як проводитимуть допити у спецкімнатах

14 Лютого 2016 12:13
НАБУ збирається відійти від практики паперового протоколування допитів. Для цього облаштують спеціальні кімнати для допитів, - інформує Газета.

Кімнати будуть обладнані відеозаписуючими пристроями. Про це повідомив директор бюро Артем Ситник в ефірі однієї з радіостанцій, зазначається на офіційному сайті бюро.

"Кримінальні провадження, які зараз розслідують детективи, від самого початку мають політичні складові. Ведучи відеопротоколи допитів замість паперових, ми запобігаємо звинуваченням у перекручуванні фактів: я казав — вони не записали, я не казав, а вони записали", - зазначив Ситник.

З його слів, відеофіксація допитів дасть можливість під час судового засідання побачити, як із заявником, свідком або підозрюваним поводився детектив, чи не здійснював він на нього тиск.

Облаштувати такі кімнати допоможуть європейські партнери. Щодо цього нині тривають перемовини.

Правоохоронні органи у багатьох державах давно відійшли від паперового протоколювання допитів. Для цього існують спеціально облаштовані кімнати, в яких натисканням кнопки розпочинається відеозапис бесід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
не пацик Показати IP 14 Лютого 2016 12:56
І буде там бар і дискотека вино-пиво-горілочка -дівчата і музики а ми будем дивитися і радіти які вони всі успішні- ввічливі і демократичні. Шановні вже офіційно дону Педро сказали : для чого в диряве відро лити воду ? тобто всі грошові потоки в Украіні розікрали-непроведено ні одніее реформи. Всі розуміють що іде боротьба між двома кланами за активи Украіни .Це вже 5-6 структура для показу черговового мильного серіалу про боротьбу з корупціею в Украіні. В Украіні мафія-тріада- козаностра- на державному рівні уже 25 років .
Анонім Показати IP 14 Лютого 2016 13:50
Для початку хотілося б побачити чи доведуть вони хоча б одну справу до суду, за яку корупціонери отримають покарання. А так це може залишитись лише марною болтологією з анонсуванням тисяч справ про казнокрадство і з великим нулем на виході.
хлопці Показати IP 14 Лютого 2016 15:00
які набу ?? і хто судді?? що попало...
не пацик Показати IP 14 Лютого 2016 15:05
Спочатку Ющенка за банк Украіна і все його злодійске кодло -! гроші айстрабакерів виділенні німцями які вони розікрали. Потім за 2004 де небули покарані чиновники за фальсифікацію виборів-що привело до трагедіі 2014. Потім газову принцесу за шури мури з путінскою охранкою- резедентуру кгб- фсб- філіала фсб -сбу до 2015 року а може ще і зараз ? Але для цього потрібна ДЕРЖАВА і іі робочі конституційні інститути і реальні розвідувальні органи патріотично мотивіровані типу МОССАД- ЦРУ- ФБР МІ_6 які захищають теротиррріальний устрій держави і оборону.
так до не пацик Показати IP 14 Лютого 2016 15:30
але таке враження. що ми втрачаємо державу досить активно кожного дня і нема лідера .який зміг би об"єднати однодумців навколо себе. після підступного вбивства Чорновола-порожнеча і навіть натяку .... а Ющенко крім всього ще і янека посадив на трон і пішло....
ще не зовсім свідоми Показати IP 14 Лютого 2016 17:11
Правду кажете
Риба Показати IP 15 Лютого 2016 08:17
Держава проти корупції теж саме, що рок проти наркотиків, а бджоли проти меду!)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus