USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

BMW M3 набирає «сотню» за 3,7 секунди. ФОТО

10 Жовтня 2011 18:01
Німецьке ательє G-Power оголосило про завершення робіт над спорудженням найпотужнішою BMW M3 в історії моделі - суперкар, названий «G-Power M3 Tornado RS», має 720 кінських сил і розганяється до 200 км/год за 9,5 секунди.
Про це інформує gazeta.ua.
Основним інструментом тюнерів в боротьбі за потужність став так званий «SK Sporty Drive» - розроблений в ательє механічний нагнітач. Друге покоління цієї системи, анонсоване раніше для М3 GTS, піднімало потужність двигуна зі штатних 450 до 635 к.с. Зараз же йдеться вже про третє покоління комплекту.
Після установки кита «Sporty Drive III» чотирилітровий V8 розвиває 720 к.с. і 700 Нм крутного моменту. Внаслідок такої грунтовної надбавки BMW M3 став набагато динамічнішим, паралельно змінивши ім'я на «Tornado RS». До 100 км/год купе тепер прискорюється за 3,7 секунди проти колишніх 4,8 секунди, а на те, щоб подолати поріг в 200 км / год, йде менше 10 секунд.

Одним нагнітачем справа не обмежилася: робочий об'єм двигуна дещо зріс, оновлені нутрощі блоку циліндрів, встановлено титанову випускну систему та модернізовано охолодження. Кузов зазнав зниження ваги, придбавши натомість карбоновий боді-кіт. Крім того, «Tornado RS» забезпечений 20-дюймовими колісними дисками, в яких ховаються потужні гальма, і спортивною підвіскою зі зменшеним дорожнім просвітом.

Вартість «G-Power M3 Tornado RS» поки не розголошують, так само як і плани з тиражування суперкара. Але відомо, що кит «SK Sporty Drive III» оцінений тюнерами в 35 тис. євро, не рахуючи вартості установки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus